Mitsubishi, αποκάλυψη ενός SUV χωρίς… όνομα!

Mitsubishi, αποκάλυψη ενός SUV χωρίς… όνομα!

Η Mitsubishi εκμεταλλεύτηκε εκδήλωση στην Ασία για να αποκαλύψει ένα SUV με πολύ μοντέρνα εμφάνιση και προσωρινό όνομα: The New SUV... Το Νέο SUV!

Mitsubishi «The New SUV»

Στην Ευρώπη, η γκάμα της Mitsubishi βασίζεται κυρίως σε μοντέλα που έχουν τα αντίστοιχά τους μεταξύ των εταιρειών της Συμμαχίας Renault Nissan Mitsubishi. 

Έτσι το σουπερμίνι Colt πάει αντάμα με το Clio και το ASX βασίζεται στο γαλλικό crossover Captur. Για το τελευταίο, αυτό μπορεί να αλλάξει, καθώς το μυστηριώδες «The New SUV» μπορεί να υποκρύπτει μια αλλαγή στην τακτική τοποθέτησης στην κατηγορία των κόμπακτ SUV.

Οι διαστάσεις του Mitsubishi «The New SUV» το τοποθετηθούν στην γκάμα της εταιρείας μεταξύ του ASX (ή είναι το νέο, πραγματικό ASX;) και του Eclipse Cross

Οι πληροφορίες σχετικά με αυτό το νέο μοντέλο είναι πενιχρές προς το παρόν. Η Mitsibushi αποκάλυψε το «The New SUV» στην Ινδονησία, μια μακρινή χώρα της οποίας οι όμορες αγορές διαφέρουν πολύ από αυτές της Γηραιάς Ηπείρου. 

Έτσι κάποιος μπορεί να υποθέσει ότι αυτό το SUV θα σταδιοδρομήσει πρώτα στην Ασία και μετά κάπου (πού;) αλλού ή ότι θα προορίζεται αποκλειστικά γι’ αυτήν την περιοχή του κόσμου.

Mitsubishi «The New SUV»

Οι εικόνες δείχνουν δυναμικά χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά της σπουδής Mitsubishi XFC Concept που παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2022 κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Βιετνάμ. 

Το «The New SUV» ωστόσο ξεχωρίζει από τις μικρότερες ζάντες, τους συμβατικούς καθρέφτες, τη μοναδικού σχεδιασμού μάσκα με τα φανάρια LED σε σχήμα Υ. Άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες είναι οι διαστάσεις του. Με μήκος 4,4 m, πλάτος 1,81 και ύψος 1,66 m, έρχεται να τοποθετηθεί στην γκάμα της Mitsubishi μεταξύ του ASX (ή είναι το νέο ASX;) και του Eclipse Cross.

Η Mitsubishi λέει ότι τα πρώτα κομμάτια του «The New SUV» θα βγουν από την αλυσίδα παραγωγής του εργοστασίου Krama Yudha στην Ινδονησία. Και οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο του 2023.

Ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι στη συνέχεια το μοντέλο θα πάρει την άγουσα για άλλες αγορές και άλλες ηπείρους όπου δραστηριοποιείται εμπορικά η Mitsubishi. Όσον αφορά το όνομά του, ανεπιβεβαίωτες φήμες παραπέμπουν στο όνομα Xforce. 

Υπομονή, σε λίγες εβδομάδες ή μήνες όλη η γκρίζα ζώνη που περιβάλλει το «The New SUV», Xforce ή όπως αλλιώς θα λέγεται, θα εξαφανιστεί.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube