Μια κλεφτή ματιά στο ανανεωμένο Volkswagen Tiguan

Μια κλεφτή ματιά στο ανανεωμένο Volkswagen Tiguan

Ανασχεδιασμένη μάσκα με φώτα LED στα πρότυπα του VW Golf.

Μια φωτογραφία του ανανεωμένου Volkswagen Tiguan δημοσιεύθηκε από το λογαριασμό CocheSpias στο Instagram, αποκαλύπτωντας μέρος των αισθητικών αλλαγών που πρόκειται να δούμε στο δημοφιλές C-SUV.

Όπως βλέπουμε από την εικόνα χαμηλής ανάλυσης που τραβήχθηκε στα πλαίσια επίσημης φωτογράφισης, το ανανεωμένο Tiguan θα είναι αρκετά διαφορετικό από το σημερινό μοντέλο χάρη σε μια πλήρως ανασχεδιασμένη μάσκα. Τα νέα φώτα LED θυμίζουν αυτά του νέου VW Golf VIII καθώς προεκτείνονται στα εμπρός φτερά, ενώ οι εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Οι μεγάλοι προφυλκατήρες, τα μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος και οι μαύρες ζάντες με διάμετρο 19", δείχνουν πως έχουμε να κάνουμε με το πιο επιθετικό πακέτο R-Line.

Η σημερινή, δεύτερη γενιά του Volkswagen Tiguan παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Φρανκφούρτης το 2015, οπότε έχει έρθει η ώρα για ένα αισθητικό και τεχνολογικό φρεσκάρισμα. Εκτός από τις αλλαγές σε αμάξωμα και καμπίνα, το Tiguan θα φορέσει τη νέα γκάμα κινητήρων eTSI του VW Group με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V. Επιπλέον, η γκάμα του SUV θα εμπλουτιστεί με την έκδοση επιδόσεων Tiguan R με τον 2.0 TSI, 300 PS, αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης 4Motion.

Η πρεμιέρα του ανανεωμένου Tiguan αναμένεται στη φετινή έκθεση Γενεύης το Μάρτιο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube