Mercedes-Benz: Πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του pick-up GLT

Mercedes-Benz: Πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του pick-up GLT

Το γερμανικό pick-up βρίσκεται σε δοκιμές εξέλιξης και αναμένεται να παρουσιαστεί το 2017.

Το νέο “γήινο” pick-up της Mercedes-Benz, υπάρχει και το Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, εθεάθη σε δοκιμές εξέλιξης και αναμένεται να παρουσιαστεί σε περίπου ένα χρόνο.

Η ονομασία του νέου «επαγγελματικού» της γερμανικής φίρμας αναμένεται να είναι GLT και θα βασίζεται στο νέο Nissan Navara NP300.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που εξασφάλισαν οι Άγγλοι συνάδελφοί μας, η μάσκα του καμουφλαρισμένου αυτοκινήτου δεν διαφέρει αρκετά από αυτή του ιαπωνικού μοντέλου. Αυτό όμως που γνωρίζουμε ότι θα διαφέρει αρκετά είναι τα μετατρόχια, μιας και το SUT (Sport Utility Truck) της Mercedes-Benz θα έχει φαρδύτερα για μια πιο επιβλητική στάση.

Στον τομέα της καμπίνας, τίποτα δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά είναι σίγουρο ότι η γερμανική φίρμα θα δώσει τον δικό της τόνο, τόσο σε σχεδίαση, όσο και σε ποιότητα υλικών και συναρμογής. Σε συνδυασμό μάλιστα και με τον πλούσιο και σύγχρονο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, το GLT αναμένεται να είναι ακριβότερο από το Nissan Navara NP300.

Μέρος της κοινοπραξίας αποτελεί και ο τόπος κατασκευής του νέου pick-up της Mercedes-Benz, και δεν είναι άλλος από τα εργοστάσια της Συμμαχίας Renault-Nissan στην Αργεντινή και την Ισπανία. Μάλιστα, από το ίδιο εργοστάσιο θα βγει ένα ακόμα pick-up, αυτό της Renault.

[Πηγή: Autocar UK]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube