Mercedes-Benz: Νέα teaser των E-Class Sedan και All-Terrain [video]

Mercedes-Benz: Νέα teaser των E-Class Sedan και All-Terrain [video]

Ολόκληρη η γκάμα της ανανεωμένης E-Class θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη, 3 Μαρτίου.

ματαίωση του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης λόγω Κορωνοϊού, δεν φαίνεται να επηρεάζει τα σχέδια της Mercedes-Benz για παρουσίαση της ανανεωμένης γκάμα E-Class την ερχόμενη Τρίτη, 3 Μαρτίου. Όπως αναφέρει η γερμανική εταιρεία, η εκδήλωση τύπου θα γίνει σε στούντιο στη Στουτγάρδη, παρουσία των Ola Källenius, Britta Seeger και Markus Schäfer (μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Daimler AG) ενώ θα προβληθεί ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Mercedes me media.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρχεται η ανανεωμένη Mercedes-Benz E-Class

Να θυμίσουμε πως η ανανεωμένη E-Class έρχεται τέσσερα χρόνια ύστερα από το ντεμπούτο της στην αγορά, με αισθητικές επεμβάσεις που φρεσκάρουν την εικόνα της, πληρέστερο τεχνολογικό εξοπλισμό, νέα γενιά συστημάτων υποβοήθησης και ασφαλείας και νέους κινητήρες με ήπιο υβριδικό σύστημα 48V (EQ Boost/ISG). Αρχικά θα δούμε τις ανανεωμένες E-Class Sedan, E-Class Wagon αλλά και την τετρακίνητη έκδοση με χαρακτήρα crossover, E-Class All-Terrain. 

Δύο teaser βίντεο που δημοσίευσε η Mercedes-Benz στην επίσημη σελίδα της στο facebook αποκαλύπτουν αρκετές από τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες των νέων μοντέλων. Επιπλέον, πέρα από την E-Class, θα κάνουν πρεμιέρα και οι plug-in hybrid εκδόσεις των GLA, CLA και CLA Shooting Brake.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Mercedes-Benz: Θα παρουσιάσει 32 νέα μοντέλα μέχρι το 2022!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube