Mercedes-Benz: Διεύρυνση της γκάμας για την επόμενη C-Class

Mercedes-Benz: Διεύρυνση της γκάμας για την επόμενη C-Class

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η επόμενη γενιά της C-Class θα μεγαλώσει σε μήκος με σκοπό να «κάτσει», από πλευράς διαστάσεων, ανάμεσα στην νέα CLA και την E-Class.

Οι νέες πληροφορίες όμως που έρχονται στο φως, αναφέρουν ότι εκτός από μεγαλύτερο μήκος η επόμενη γενιά της C-Class θα διαθέτει και περισσότερες εκδόσεις κινητήρα και αμαξώματος.

Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Mercedes-Benz Αμερικής, Steve Cannon, «Η Mercedes-Benz πολεμούσε την 3άρα της BMW με δεμένα τα χέρια, κάτι που θα αλλάξει με την νέα γενιά». Την στιγμή που η BMW διαθέτει στην γκάμα της 3άρας εκδόσεις 4θυρες, 5θυρες, κουπέ, κάμπριο, στέισον βάγκον, βενζίνης, πετρελαίου και με υβριδικό σύστημα, η C-Class διαθέτει μόνο σε 4θυρες, στέισον βάγκον, κουπέ, βενζίνης και πετρελαίου.

Όλα αυτά θα αλλάξουν με την επόμενη γενιά C-Class που θα ντεμπουτάρει στην έκθεση του Ντιτρόιτ τον Ιανουάριο του 2014, με την κουπέ έκδοση να κάνει την εμφάνισή της το 2015. Το 2015 θα παρουσιαστεί και η κάμπριο εκδοχή, ενώ την ίδια χρονιά θα τοποθετηθεί για πρώτη φορά και υβριδικό σύστημα.

[Πηγή: Automotive News]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube