Mercedes-Benz: Concept προάγγελος των CLA / CLC

Mercedes-Benz: Concept προάγγελος των CLA / CLC

Mercedes-Benz: Concept προάγγελος των CLA / CLC
Για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου, προετοίμασε η Mercedes-Benz μία concept δημιουργία που προλογίζει τις επερχόμενες CLA/CLC.
Πρόκειται για το Concept Style Coupe, ένα τετράθυρο coupe, βασισμένο στην ευέλικτη πλατφόρμα MFA. Οι διαστάσεις του μοντέλου ειναι 4.637mm μήκος, 1.891χιλ. πλάτος και 1.398χιλ. ύψος ενώ το μεταξόνιο του είναι 2.699 χιλ. Για την κίνησή του προβλέπεται ο εφοδιασμός του με βασικό κινητήρα ένα δίλιτρο τούρμπο βενζίνης με 211 ίππους. Η μετάδοση είναι και στους τέσσερις τροχούς μέσω συστήματος 4MATIC και αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7G-DCT. Ωστόσο στην εμπορική της μορφή η γκάμα του μοντέλου θα περιλαμβάνει ποικιλία κινητήριων συνόλων βενζίνης και ντίζελ με ισχύ πό 109 έως 211 ίππους.

Για το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνου, προετοίμασε η Mercedes-Benz μία concept δημιουργία που προλογίζει τις επερχόμενες CLA/CLC.Πρόκειται για το Concept Style Coupe, ένα τετράθυρο coupe, βασισμένο στην ευέλικτη πλατφόρμα MFA.

Οι διαστάσεις του μοντέλου ειναι 4.637mm μήκος, 1.891χιλ. πλάτος και 1.398χιλ. ύψος ενώ το μεταξόνιο του είναι 2.699 χιλ. Για την κίνησή του προβλέπεται ο εφοδιασμός του με βασικό κινητήρα ένα δίλιτρο τούρμπο βενζίνης με 211 ίππους. Η μετάδοση είναι και στους τέσσερις τροχούς μέσω συστήματος 4MATIC και αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7G-DCT. Ωστόσο στην εμπορική της μορφή η γκάμα του μοντέλου θα περιλαμβάνει ποικιλία κινητήριων συνόλων βενζίνης και ντίζελ με ισχύ πό 109 έως 211 ίππους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube