Mercedes-Benz CLΑ ΜΥ2015, ελαφρά αναβάθμιση

Mercedes-Benz CLΑ ΜΥ2015, ελαφρά αναβάθμιση

H Mercedes-Benz ανακοίνωσε μια σειρά από αναβαθμίσεις και βελτιώσεις για την CLΑ ΜΥ2015.

Παρά τη νεότητα της CLA, η Mercedes-Benz προχώρησε σε μια σειρά από αναβαθμίσεις, που όπως θα περίμενε κάποιος είναι περιορισμένης έκτασης.

Το εξωτερικό του αυτοκινήτου έμεινε απαράλλαχτο και οι αλλαγές περιορίζονται σε νέες (έξτρα) ζάντες 19 ιντσών με μαύρο φινίρισμα.

Στην καμπίνα, ο φωτισμός διαθέτει πλέον 12 διαφορετικά χρώματα, ενώ στον κατάλογο των έξτρα προστέθηκαν ξύλινες διακοσμήσεις με σατινέ φινίρισμα και φωτεινό καφέ, σύστημα KEYLESS-GO και σύστημα πολυμέσων με 8ιντση οθόνη.



Η Mercedes-Benz CLA MY2015 είναι επίσης εξοπλισμένη με το σύστημα Collision Prevention Assist Plus που υποστηρίζεται από οπτική και ηχητική προειδοποίηση όταν είναι πιθανή η εμπλοκή του αυτοκινήτου σε σύγκρουση. Στην περίπτωση δε που ο οδηγός δεν προβεί σε κάποια ενέργεια, η CLA φρενάρει αυτόματα για να προλάβει ή να μειώσει τις επιπτώσεις της σύγκρουσης.

Στο τομέα των κινητήρων, η αναβάθμιση περιλαμβάνει το μοτέρ της CLA 220 CDI που ανέβηκε από τους 170 στους 177 PS. H μεγαλύτερη ισχύς βελτίωσε την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου που ανέβηκε κατά 2 km/h στα 232 km/h ενώ η επιτάχυνση 0-100 km/h παρέμεινε απαράλλαχτη στο 8,2”.

[Πηγή Mercedes-Benz]



 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube