Με φωτιζόμενη kidney grill η ανανεωμένη BMW X5

Με φωτιζόμενη kidney grill η ανανεωμένη BMW X5

Λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή της, η ανανεωμένη BMW X5 έρχεται με νέα μάσκα kidney grill η οποία προαιρετικά θα είναι και φωτιζόμενη.

Φαίνεται πως η BMW έχει βρει τον τρόπο να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού κάθε φορά που είναι να παρουσιάσει ένα νέο ή ανανεωμένο μοντέλο, με τα φώτα να στρέφονται στην γνωστή πια kidney grill της.

Τώρα και εν αναμονή της παρουσίασης της ανανεωμένης X5, η BMW διέρρευσε μια teaser φωτογραφία με τη νέα μάσκα της, η οποία μπορεί να μην μεγάλωσε στα πρότυπα της Σειράς 4 ή των ηλεκτρικών της SUV, εντούτοις έχει ένα γνώρισμα που κάνει την διαφορά.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η μάσκα της ανανεωμένης BMW X5 θα μπορεί προαιρετικά να είναι και φωτιζόμενη, κάτι που ως χαρακτηριστικό ωστόσο δεν είναι νέο, αφού το έχουμε δει ήδη στην BMW X6. 

BMW X5 kidney grill

Στα υπόλοιπα σημεία της ανανέωσης, συναντάμε επανασχεδιασμένους προβολείς και πίσω φώτα, καθώς και νέα γκάμα χρωμάτων και ζαντών. 

Τη μεγαλύτερη διαφορά την περιμένουμε ωστόσο στο εσωτερικό της X5, το οποίο θα εφοδιαστεί με το νέο infotainment iDrive 8 της BMW, όχι όμως και με το λογισμικό επόμενης γενιάς πάνω στο οποίο δουλεύει η φίρμα. Παράλληλα θα υιοθετήσει το BMW Curved Display των νέων Χ7 και 3 Series, με μια οθόνη διαγωνίου 12,3" για τον πίνακα οργάνων και μια αντίστοιχη οθόνη αφής 14,9" για το infotainment.

BMW X5 2024

Kάτω από το καπό της, η ανανεωμένη X5 θα συνεχίσει να φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα από plug-in και ήπια υβριδικούς κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. Η 6κύλινδροι και 8κύλινδροι κινητήρες θα έχουν ηλεκτρική υποστήριξη, ενώ η PHEV έκδοση xDrive45e θα συνδυάζει τον 3λιτρο straight six κινητήρα με μεγαλύτερης απόδοσης ηλεκτρικό μοτέρ, με αποτέλεσμα να παράγει συνδυαστικά 390 ίππους. 

Περισσότερα για την ανανεωμένη BMX X5 θα γνωρίζουμε πιθανότατα τις επόμενες ώρες, με την πλήρη αποκάλυψή της. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube