McLaren 600 LT Spider από το τμήμα MSO

McLaren 600 LT Spider από το τμήμα MSO

Μοναδικοί συνδυασμοί αποχρώσεων και φουλ στο ανθρακονημα!

Η McLaren 600LT Spider παρουσιάστηκε πριν από ένα μήνα και τώρα ήρθε η ώρα του τμήματος McLaren Special Operations να περιποιηθεί με τον δικό του τρόπο το ταχύτατο μοντέλο περιορισμένης παραγωγής, προσφέροντας στους πιο απαιτητικούς πελάτες της McLaren διάφορες επιλογές προσωποποίησης.

McLaren 600 LT MSO

Η ακόμη πιο ιδιαίτερη 600LT Spider έρχεται με εξωτερική απόχρωση Dove Grey σε συνδυασμό με γραφικά Napier Green σε σπλίτερ, μαρσπιέ, διαχύτη και πλευρικές εισαγωγές αέρα, τα οποία τοποθετήθηκαν με τεχνικές που χρησιμοποιούνται στα αγωνιστικά GT4.

Το μοντέλο εξοπλίζεται με το πλήρες πακέτο ανθρακονημάτων που περιλαμβάνει τα πτερύγια στα εμπρός φτερά και την αναδιπλούμενη οροφή, ενώ το τελείωμα με satin εφέ στα ανθρακονήματα είναι αναφορά στην 675LT. Τέλος, οι σφυρήλατες ζάντες Ultra Lightweight με δέκα ακτίνες είναι βαμμένες σε gloss black απόχρωση και οι δαγκάνες των φρένων σε Napier Green.

McLaren 600 LT MSO

Στο εσωτερικό βρίσκουμε τα προαιρετικά ανθρακονημάτινα καθίσματα της McLaren Senna, επενδύσεις Alcantara, το σύστημα τηλεμετρίας της McLaren (MTT), πληθώρα εξαρτημάτων από ανθρακονήματα και διάφορες άλλες μοναδικές πινελιές όπως πεντάλ γκαζιού με το έμβλημα 600LT και μεταλλική πλάκα της MSO.

 

Το τμήμα MSO δεν επενέβη στα μηχανικά μέρη της 600LT Spider, αφού οι 600 PS του twin-trubo V8 κινητήρα 3,8 λίτρων ήταν υπεραρκετοί για επιτάχυνση 0-100km/h σε 2,9" και τελική ταχύτητα 324km/h (με κλειστή οροφή).

 

Σύμφωνα με τον Ansar Ali, Managing Director του MSO, περίπου οι μισοί από τους αγοραστές της αντίστοιχης 600LT Coupe επέλεξαν αξεσουάρ του τμήματος, οπότε η παρουσίαση της ιδιαίτερης αυτής ανοικτής έκδοσης στο Σαλόνι της Γενεύης είναι απολύτως λογική κίνηση. Επιπλέον, παρότρυνε τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρεία καθώς η 600LT Spider δεν θα βρίσκεται στην παραγωγή για μεγάλο διάστημα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube