Το Mazda3 θα πάει οδικώς στην έκθεση της Φρανκφούρτης [video]

Το Mazda3 θα πάει οδικώς στην έκθεση της Φρανκφούρτης [video]

Σε μια προσπάθεια να καταδείξει την αξιοπιστία του νέου μοντέλου της, η Mazda θα στείλει 8 Mazda3 οδικώς από την Ιαπωνία στην έκθεση της Φρανκφούρτης

Το νέο Mazda3, πριν τοποθετηθεί στο περίπτερο της ιαπωνικής φίρμας στην έκθεση της Φρανκφούρτης και παρουσιαστεί επίσημα στο ευρωπαϊκό κοινό, θα κληθεί να καλύψει πρώτα απόσταση 15.000 km. Σε μια προσπάθεια να αναδείξει την αξιοπιστία του μέου της μικρομεσαίου μοντέλου, η Mazda αποφάσισε να επαναλάβει ένα παλιότερο εγχείρημά της και να στείλει 8 νέα Mazda3 στην Φρανκφούρτη όχι με κάποιο αεροπλάνο ή πλοίο, αλλά οδικώς.

Το ταξίδι των 8 Mazda3 θα ξεκινήσει από το εργοστάσιο της φίρμας στη Χιροσίμα και αφού μεταφερθούν από την Ιαπωνία στο λιμάνι του Βλαδιβοστόκ στις 3 Αυγούστου, θα ξεκινήσουν το μακρύ τους ταξίδι. Αφού διασχίσει πέντε χώρες, μεταξύ των οποίων η Ρωσία, η Λευκορωσία και η Πολωνία, το κονβόι των 8 Mazda3 αναμένεται να φτάσει στη Φρανκφούρτη στις 7 Σεπτεμβρίου, τρεις ημέρες πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση για τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube