Mazda CX-60: Πρώτη γεύση από το εσωτερικό του [video]

Mazda CX-60: Πρώτη γεύση από το εσωτερικό του [video]

Η Mazda μας δίνει μια πρώτη γεύση από το εσωτερικό του CX-60 πριν από την παρουσίαση του στις 8 Μαρτίου.

Λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο του Mazda CX-60 στις 8 Μαρτίου, η ιαπωνική μάρκα δημοσίευσε ένα βίντεο που μας χαρίζει μια πρώτη γεύση από το εσωτερικού του νέου plug-in SUV της.

Το Mazda CX-60 θα βασίζεται σε μια νέα αρχιτεκτονική με διαμήκη κινητήρα. Θα λανσαριστεί αρχικά με έναν plug-in hybrid σύστημα του οποίου το θερμικό μέρος θα είναι ένας 4κύλινδρος βενζινοκινητήρας, με συνδυαστική ισχύς που θα ξεπερνά τα 300 PS. Στη συνέχεια η γκάμα θα εμπλουτιστεί με δύο 6κύλινδρα mild-hybrid μοτέρ, δηλαδή με έναν βενζινοκινητήρα SkyActiv-X και έναν ντίζελ SkyActiv-D. 

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο το CX-60 εντοπίστηκε να κυκλοφορεί χωρίς καμουφλάρισμα επιβεβαιώνοντας ότι θα ακολουθεί τη σχεδιαστική γλώσσα Kodo του Ιάπωνα κατασκευαστή. Επιπλέον, εμπρός διαθέτει μικρά φώτα που θυμίζουν εκείνα του MX-30, διασυνδεδεμένα αισθητικά με μια μάσκα πολύ μεγαλύτερη από αυτή του μικρού ηλεκτρικού crossover και ένα νικελένιο ένθετο να περιβάλλει την εμπρός εισαγωγή αέρα.

Mazda CX-60

Το σύντομο βίντεο αρκεί για να συμπεράνουμε ότι το εσωτερικό του ιαπωνικού SUV θα εστιάζει στην κορυφαία ποιότητα και την μινιμαλιστική σχεδίαση. Η Mazda έχει δηλώσει ότι δεν θα κάνει περικοπές στην ποιότητα της καμπίνας του CX-60, κάνοντας χρήση ξύλου σφενδάμου, δέρματος Nappa και λεπτομέρειες χρωμίου. Ο κατασκευαστής από την Hiroshima έκανε ακόμη αναφορά και στην παραδοσιακή τεχνική ραψίματος «Μusubu», η οποία αποτέλεσε έμπνευση για τις ραφές στην ταπετσαρία στο εσωτερικού.

Βέβαια, για περισσότερες πληροφορίες γύρω από το νέο SUV της Mazda, θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή, μέχρι την επίσημη παρουσίαση του στις 8 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube