Maserati: Ειδικές εκδόσεις Royale για όλα τα μοντέλα της

Maserati: Ειδικές εκδόσεις Royale για όλα τα μοντέλα της

Σε περιορισμένη παραγωγή 100 μονάδων με αισθητικές πινελιές μέσα-έξω.

Λίγο πριν ξεκινήσει την εφαρμογή του νέου και φιλόδοξου επιχειρηματικού της σχεδίου με την πρεμιέρα της έκδοσης παραγωγής της Alfieri και τους νέους κινητήρες μέσα στην άνοιξη, η Maserati ανακοίνωσε τις ειδικές εκδόσεις Royale των υφιστάμενων Quattroporte, Levante και Ghibli σε περιορισμένη παραγωγή 100 μονάδων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιο είναι αυτό το μυστηριώδες πρωτότυπο της Maserati;

Οι εκδόσεις είναι εμπνευσμένες από την Quattroporte Royale του 1986 η οποία παρήχθη σε 51 μονάδες με κινητήρα V8 και αισθητικές πινελιές στο αμάξωμα και την καμπίνα. Οι σύγχρονες Royale θα είναι διαθέσιμες σε δύο αποκλειστικές αποχρώσεις Blu Royale και Verde Royale. Οι ζάντες 21" Anteo έχουν απόχρωση Staggered Anthracite στη Levante Royale και Titanium Anthracite στις Ghibli Royale και Quattroporte Royale, ενώ πίσω τους κρύβουν ασημί δαγκάνες φρένων.

Maserati

Στο εσωτερικό που βασίζεται στο επίπεδο εξοπλισμού GranLusso, βρίσκουμε επενδύσεις από το ειδικό υλικό Zagna Pelletessuta σε απόχρωση Cuoio, είτε από δέρμα Piero Fiore σε αποχρώσεις Black/Cuoio. Οι λεπτομέρειες από γυαλιστερό υλικό Metal Net (Levante), Ebony (Ghibli) και Black Piano (Quattroporte) συμπληρώνουν την εικόνα σε συνδυασμό με την πλακέτα "One of 100". Επιπλέον, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ησοχύστημα Bowers&Wilkins,  σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MTC+ με κεντρική οθόνη αφής 8,4", ηλεκτρική οροφή, φιμέ τζάμια, το πακέτο Cold Weather και μια γκάμα από συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Κάτω από το καπό των τριών μοντέλων θα βρίσκονται είτε ο πετρελαιοκινητήρας 3.0 V6 με 275 PS, είτε ο βενζινοκινητήρας 3.0 V6 με 350 PS ή 430 PS.

Οι πρώτες παραδόσεις των εκδόσεων Royale θα ξεκινήσουν από τον Μάρτιο του 2020, με τις παραγγελίες να έχουν ήδη ανοίξει. Πάντως όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να βιαστούν καθώς θα διατεθούν συνολικά 100 Royale.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube