Maserati Edizione Ribelle: Ακόμα μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής

Maserati Edizione Ribelle: Ακόμα μια ειδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής

Αφορά τις Ghibli S Q4, Levante S και Quattroporte S Q4.

Μετά από τις εκδόσεις Royale των Ghibli, Quattroporte και Levante που ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, η Maserati παρουσίασε μια ακόμη ειδική έκδοση των μοντέλων της με το όνομα Edizione Ribelle η οποία προορίζεται για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής.

Η ιταλική φίρμα θα κατασκευάσει συνολικά 225 μονάδες Edizione Ribelle (100 Ghibli S Q4, 100 Levante S και 25 Quattroporte S Q4) οι οποίες θα κυκλοφορήσουν από τα τέλη Μαρτίου 2020. Το όνομα "Ribelle" σημαίνει επαναστάτης στα Ιταλικά και σύμφωνα με την εταιρεία εκφράζει την επαναστατική φύση της, ως μια επιλογή για πελάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν από τη μάζα.

Οι ειδικές εκδόσεις ξεχωρίζουν από την απόχρωση Nero Ribell Mica και το αισθητικό πακέτο Nerissimo που περιλαμβάνει μαύρο χρώμιο στη γρίλια, τους πλευρικούς αεραγωγούς, τα εμβλήματα Maserati, την επιγραφή του μοντέλου και τη λεπτομέρεια στο καπό. Την εικόνα συμπληρώνουν το μαύρο πλαίσιο των παραθύρων, οι μαύρες εξατμίσεις και οι μαύρες ζάντες 20" που κάνουν αντίθεση με τις κόκκινες δαγκάνες φρένων.

Maserati Edizione Ribelle

Στο εσωτερικό βρίσκουμε δερμάτινα σπορ καθίσματα με διπλή απόχρωση Nero (μαύρο) και Rosso (κόκκινο), επένδυση οροφής από Alcantara, την τρίαινα ραμμένη στα προσκέφαλα και λεπτομέρειες από ανθρακονήματα σε κεντρική κονσόλα, ταμπλό και πόρτες. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει premium ηχοσύστημα Harman Kardon, θερμαινόμενο τιμόνι, κλιματιζόμενα καθίσματα εμπρός και θερμαινόμενα πίσω. Μια αριθμημένη πλακέτα στην κεντρική κονσόλα προδίδει το συλλεκτικό χαρακτήρα της έκδοσης.

Παράλληλα με τις νέες εκδόσεις Edizione Ribelle, η Maserati ανακοίνωσε πλουσιότερα πακέτα εξοπλισμού για τα μοντέλα της το 2020 και το νέο αισθητικό πακέτο GT Sport.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube