Το Lexus LC Convertible στο Goodwood λίγο πριν παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής [video]

Το Lexus LC Convertible στο Goodwood λίγο πριν παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής [video]

Η ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε πως η ανοικτή έκδοση του LC coupe θα παρουσιαστεί μέσα στο 2019.

Στα πλαίσια του Goodwood Festival of Speed, η Lexus παρουσίασε ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του LC Convertible επιβεβαιώνοντας πως η ανοικτή έκδοση του LC Coupe θα μπει στην παραγωγή στο άμεσο μέλλον.

Το LC Convertible Concept έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιανουάριο στην Έκθεση NAIAS και από ότι φαίνεται η θετική ανταπόκριση από το κοινό και τον αυτοκινητιστικό τύπο οδήγησε τη Lexus στο να πάρει την απόφαση για την παραγωγή του μοντέλου.

Lexus LC Convertible

;Όπως αναφέρει η Lexus, το νέο πρωτότυπο που έκανε την εμφάνισή του στο Goodwood βρίσκεται πολύ κοντά στην έκδοση παραγωγής. Οδηγός του στο Goodwood ήταν ο Nick Cassidy που αγωνίζεται στην κατηγορία GT500 της ιαπωνικής σειράς Super GT, ενώ καθόλη τη διάρκεια της εμφάνισής του παρέμεινε με την οροφή ανοιχτή.

Το αμάξωμα που μοιάζει να μοιράζεται τα περισσότερα μέρη με το LC Coupe εκτός από την οροφή και το πίσω πάνελ, ήταν καλυμμένο με γραφικά που θυμίζουν QR Code για λόγους καμουφλάζ, όμως αυτό δεν μπόρεσε να κρύψει τις όμορφες αναλογίες του πισωκίνητου διθέσιου sporstcar.

Η Lexus ήταν φειδωλή στις πληροφορίες όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως το LC Convertible θα φορά τον ατμοσφαιρικό V8 5,0 λίτρων με απόδοση 471 PS από το LC 500 Coupe, ενώ πιθανό είναι να το δούμε και σε υβριδική έκδοση με τα μηχανικά μέρη του LC 500h Coupe.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube