Λανσάρισμα στη Γενεύη για τη Mercedes-Benz E-Class Cabriolet

Λανσάρισμα στη Γενεύη για τη Mercedes-Benz E-Class Cabriolet

Η ανοιχτή έκδοση του πολυτελούς οικογενειακού της Mercedes-Benz περιμένει το επίσημο ντεμπούτο της στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης.

Η Mercedes-Benz θα παρουσιάσει επίσημα στο Σαλόνι της Γενεύης τον ερχόμενο μήνα την ανοιχτή έκδοση της E-Class, και συγκεκριμένα στις 7 Μαρτίου που είναι και η πρώτη ημέρα για τον Τύπο.

Όπως φαίνεται και από τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του TheophilusChin, σχεδιαστικά είναι αυτό ακριβώς που περιμέναμε, δηλαδή ένα αυτοκίνητο που διαφέρει ελάχιστα από την κουπέ έκδοση. Η οποία βέβαια με τη σειρά της μοιάζει εξαιρετικά με την αντίστοιχη έκδοση της C-Class, όπως άλλωστε ισχύει και συνολικά για την E-Class.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη νέα Mercedes-Benz E200

Από την κουπέ έκδοση θα μεταφερθεί και ολόκληρη η γκάμα των κινητήρων και των μηχανικών μερών συνολικά. Αυτό σημαίνει ότι η βασική έκδοση θα είναι η 2λιτρη E200 βενζίνης που θα αποδίδει 184 ίππους, ενώ ο ίδιος κινητήρας για την E300 θα φτάνει τους 245.

Η αποκλειστικά τετρακίνητη έκδοση Ε400 4MATIC θα κινείται από έναν 3λιτρο τούρμπο V6 με 333 ίππους, ενώ αρχικά τουλάχιστον η μόνη επιλογή σε πετρελαιοκινητήρα θα είναι η E220 d με το νέο 2λιτρο μοτέρ και 194 ίππους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε τη Mercedes-Benz A180 d 7G-DCT

Αργότερα αναμένεται να προστεθούν στη γκάμα και οι σπορ εκδόσεις AMG, τόσο η 43 4MATIC όσο και η κορυφαίες 63 και 63 S, που ακόμα δεν έχουν βρει εφαρμογή ούτε στην κουπέ έκδοση.

[Πηγή: carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube