Land Rover: Τεχνικά εφικτό ένα Defender pick-up

Land Rover: Τεχνικά εφικτό ένα Defender pick-up

Πώς θα σας φαινόταν ένα Defender με καρότσα;

Η Land Rover δήλωσε στο Autocar πως μια έκδοση pick-up του Defender θα ήταν τεχνικά εφικτή λόγω της ευελιξίας της πλατφόρμας D7x στην οποία βασίζεται. Παρόλα αυτά, ένα Defender pick-up δεν είναι στα σχέδια της βρετανικής φίρμας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Νέο Land Rover Defender [video]

Η κατηγορία των επαγγελματικών pick-up είναι πολύ διαφορετική από αυτή που στοχεύει το νέο Defender. Η μόνη περίπτωση να είχε νόημα η είσοδος της Land Rover σε αυτή θα ήταν με ένα pick-up που θα παραγόταν σε μεγάλους αριθμούς και θα είχε τιμή αρκετά χαμηλότερη από του Defender. Κάτι τέτοιο ίσως δυσαρεστούσε το απευθυνόμενο κοινό του Defender και θα δημιουργούσε αναίτιο εσωτερικό ανταγωνισμό μεταξύ των εκδόσεων.

Μπορεί λοιπόν να μην είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα "αγροτικό" με τα σήματα της Land Rover, όμως εμείς πειραματιστήκαμε λίγο με την ιδέα και φτιάξαμε για εσάς δύο εικόνες με το πως θα έμοιαζε ένα Defender pick-up. Και στις δύο περιπτώσεις χρησιμοποιήσαμε ως βάση την έκδοση με το μακρύτερο μεταξόνιο, ενώ στο μαύρο ματ Defender με τις κόκκινες δαγκάνες που βλέπετε παρακάτω, ενσωματώσαμε τις μεγαλύτερες πόρτες του δίπορτου μοντέλου. Ίσως όλα αυτά αποτελέσουν έμπνευση για κάποιο ανεξάρτητο project μετατροπής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube