Κυκλοφόρησαν νέες εικόνες του ανανεωμένου Tesla Model Y

Κυκλοφόρησαν νέες εικόνες του ανανεωμένου Tesla Model Y

Η ανανεωμένη έκδοση του Tesla Model Y ετοιμάζεται, με τις πρώτες εικόνες να έχουν ήδη διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Tesla Model Y

H Tesla εργάζεται εντατικά πάνω στην ανανέωση του Tesla Model Y, του πιο επιτυχημένου, βάσει των αριθμών μοντέλων που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην γκάμα της.

Ήδη οι πρώτες πληροφορίες και εικόνες για το γνωστό με την κωδική ονομασία «Project Juniper» έχουν αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Η πιο πρόσφατη ενημέρωση αφορά τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στo Instagram από τον λογαριασμό CocheSpias.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό, οι εικόνες τραβήχτηκαν από το Gigafactory της εταιρείας στην Shangai. Εκ πρώτης όψεως, οι αλλαγές δεν φαίνονται πολύ μεγάλες, ακολουθώντας την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία με το Model 3. Ξεχωρίζει η αντικατάσταση του λογότυπου της εταιρείας από την ολογράφως αποτύπωση του ονόματος, ενώ μικρές τροποποιήσεις παρατηρούνται στους προβολείς και τα πίσω φώτα.

Η παρουσίαση του Tesla Model Y θα γίνει μέσα στο πρώτο μισό του 2024, ενώ η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη του έτους

Tesla Model Y

Αναφορικά με το εσωτερικό του δημοφιλούς SUV της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες. Δημοσιογραφικές πηγές του εξωτερικού μιλούν για τεχνολογικές αναβαθμίσεις αντίστοιχες του Model 3, με την οθόνη των 15” να παραμένει και πάλι στο προσκήνιο. Σε κάθε περίπτωση, βελτιωμένος αναμένεται εν συνόλω ο εξοπλισμός του μοντέλου.

Βελτιώσεις θα υπάρξουν και στην ανάρτηση, με νέα ελατήρια για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Αλλαγές φαίνεται πως θα υπάρξουν και στα ελαστικά, με τα Michelin του μοντέλου να είναι σχεδιασμένα για ακόμα καλύτερη οδική συμπεριφορά και μειωμένα επίπεδα θορύβου.

 

 

Στα της αυτονομίας τώρα, ο αριθμός των 650 km που υπόσχεται η Tesla στο Model 3 είναι δύσκολο να επιτευχθεί στο επερχόμενο SUV. Περιμένουμε όμως να είναι κατά τι μεγαλύτερη από τα 530 km που παρέχει η Long Range έκδοση του τρέχοντος μοντέλου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν, η παρουσίαση του Tesla Model Y θα γίνει μέσα στο πρώτο μισό του 2024, ενώ η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει προς τα τέλη του έτους.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube