«Κλείδωσε» για τις 11 Ιουλίου του 2024 το νέο FIAT Panda

«Κλείδωσε» για τις 11 Ιουλίου του 2024 το νέο FIAT Panda

H τέταρτη γενιά του FIAT Panda θα αποκαλυφθεί στις 11 Ιουλίου του 2024, ανήμερα των 125ων γενεθλίων του Ιταλού κατασκευαστή.

FIAT Panda

Μιλώντας στο Autocar, ο CEO της FIAT Olivier Francois, αποκάλυψε ότι το νέο FIAT Panda θα αποκαλυφθεί στα 125α γενέθλια της ιταλικής φίρμας, δηλαδή στις 11 Ιουλίου του 2024.

Το αφεντικό της FIAT πιστεύει ότι υπάρχει χώρος στην γκάμα για ένα μοντέλο μικρότερο σε διαστάσεις από το νέο 600, τονίζοντας παράλληλα ότι το νέο Panda θα μείνει πιστό στο DNA των προκατόχων του όντας παιχνιδιάρικο, πρακτικό και προσιτό.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι σε επίπεδο σχεδίασης θα είναι εμπνευσμένο από το πρωτότυπο Centoventi που παρουσιάστηκε το 2019. 

FIAT Panda

Όπως και το νέο 600 θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMP του Ομίλου Stellantis και σύμφωνα με ρεπορτάζ θα είναι διαθέσιμο ως υβριδικό και ηλεκτρικό, με το μήκος του να κινείται γύρω στα 4 m.

Θυμίζουμε ότι καθώς η πορεία της τρίτης γενιά του εμβληματικού μοντέλου της FIAT βρίσκεται πλέον στην τελική της ευθεία, η μάρκα για να γιορτάσει τα 40 χρόνια του Panda 4x4 παρουσίασε πριν από λίγες μέρες τη συλλεκτική έκδοση Panda 4x40° που θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.983 μονάδες.

Πηγή: Autocar

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube