Κεντρομήχανη η επόμενη Corvette

Κεντρομήχανη η επόμενη Corvette

Στροφή 180 μοιρών στην ιστορία της Corvette. Η επόμενη θα έχει για πρώτη φορά τον κινητήρα στο κέντρο.

Χάλασε ο κόσμος. Η νέα Corvette θα είναι κεντρομήχανη. Για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου. Η Chevrolet υλοποιεί μια γενναία απόφαση και αλλάζει τελείως προσανατολισμό.

Με δεδομένο ότι μιλάμε για την Chevrolet Corvette 2019, το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στο International Auto Show της Β. Αμερικής του 2018. Δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση, αλλά οι πληροφορίες μιλούν για τιμή από $80.000 στην Αμερική και ιπποδύναμη 450-500 άλογα από τον V8 κινητήρα με τον μονό εκκεντροφόρο και τις κινούμενες με ωστήρια βαλβίδες.

Περίπου έναν χρόνο αργότερα, η Chevrolet θα παρουσιάσει μια νέα ισχυρότερη έκδοση της Corvette με έναν καινούριο V8, με τέσσερις εκκεντροφόρους και 32 βαλβίδες, το οποίο εκτιμάται ότι θα περνά το σκαλοπάτι των $100.000.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το 2020 θα υπάρξει μια ακόμη, πιο ειδική έκδοση της Chevrolet Corvette: Η Corvette E-Ray, με υβριδική τεχνολογία, δηλαδή έναν ηλεκτροκινητήρα να κινεί τους εμπρός τροχούς.

Η σημερινή Corvette θα παραμείναι στην αγορά μέχρι το 2018. Αναμένεται μάλιστα και μια επετειακή πανίσχυρη έκδοση, το 2017.  

Πηγή Caranddriver μέσω Motor1

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube