Νέα Chevrolet Camaro ZL1 Convertible 2017, αιφνιδιαστικό επίσημο ντεμπούτο

Νέα Chevrolet Camaro ZL1 Convertible 2017, αιφνιδιαστικό επίσημο ντεμπούτο

Η Chevrolet κατέλαβε εξ απήνης τους πάντες στο New York International Auto Show, παρουσιάζοντας τη νέα Camaro ZL1 Convertible 2017.

H νέα Camaro ZL1 Convertible φιγουράρει πλέον στο σταντ της Chevrolet μαζί με την κουπέ έκδοση και με την αμερικανική εταιρεία να την παρουσιάζει ως «παραπλήσιων επιδόσεων με την κουπέ ZL1».

Η νέα Camaro ZL1 Convertible φυσικά και κάτω από καπό κρύβει τον κομπρεσοράτο 6,2λιτρο V8 LT4 Small Block που προέρχεται από την Corvette Z06 με μέγιστη ισχύ 649 PS και μέγιστη ροπή 88,5 kgm. To μοτέρ συνδυάζεται με το νέο 10άρι αυτόματο σασμάν της GM, που εξελίχτηκε ειδικά για τη Chevrolet ZL1.

H εταιρεία κατά πώς λέει, το σασί της ZL1 σχεδιάστηκε έτσι ώστε να «υποστηρίζει και τις υψηλές επιδόσεις ενός κάμπριο» ως εκ τούτου Coupe και Convertible τις χωρίζουν «μόνο κάποιες μικρές δομικές διαφοροποιήσεις».

πληροφορίες που δημοσιοποίησε η Chevrolet για τη νέα Camaro ZL1 Convertible είναι ελάχιστες, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι θα διαθέτει την αναβαθμισμένη ανάρτηση Magnetic Ride με μαγνητορροϊκά αμορτισέρ, τα φρένα Brembo και το ηλεκτρονικό μπλοκέ διαφορικό της Coupe. Ακόμη,. από ηλεκτρονικά, θα υπάρχει στάνταρ σύστημα Performance Traction Management, Driver Mode Selector επιλογής οδηγικών προγραμμάτων και launch control για εκκινήσεις-αστραπή και 20άρες ζάντες ελαφρού κράματος με λάστιχα Goodyear Eagle F1 Supercar.

Η αιφνιδιαστική παρουσίαση της νέας Chevrolet Camaro ZL1 Convertible, υποθέτουμε ότι ήταν μια εντυπωσιακή κίνηση για να τραβήξει τα βλέμματα στο New York International Auto Show, καθώς το πρόγραμμα εμπορικού λανσαρίσματος είναι για τους πρώτους μήνες του 2017.

[Πηγή Chevrolet]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube