Kαινούργια Mercedes-AMG A 45 σε κοινή θέα

Kαινούργια Mercedes-AMG A 45 σε κοινή θέα

Η επερχόμενη Mercedes-AMG A 45 έκανε την εμφάνισή της σε γερμανικό ιστότοπο με ανεπαίσθητο καμουφλάζ.

Ενώ η κλασική έκδοση της νέας A-Class είναι ήδη διαθέσιμη, η Mercedes- Benz ολοκληρώνει την προετοιμασία της εκδοχής της σε AMG. Ο Γερμανός κατασκευαστής χρειάζεται να επανατοποθετήσει το όριο του δίλιτρου 4κύλινδρου σε τουλάχιστον 400 ίππους.

Η κατηγορία των σπορ κόμπακτ μοντέλων είναι σαφώς αυτή που έχει εξελιχθεί περισσότερο τα τελευταία χρόνια. Για μεγάλο χρονικό διάστημα περιορισμένη σε ισχύ κάτω από 250 άλογα, αυτά τα αυτοκίνητα ξεπέρασαν το «κόμπλεξ» τους για να ανέβουν στα 400 άλογα, ειδικά μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών. Η Mercedes- Benz ήταν αυτή που πίεσε περισσότερο το όριο ενός δίλιτρου 4κύλινδρου που, απ’ ό,τι έχει επιβεβαιώσει ο επικεφαλής της Mercedes-AMG, Tobias Moers, θα ξεπεράσει τους 400 PS στη νέα AMG A 45, έναντι των 381 της υφιστάμενης Α 45.

Το αυτοκίνητο έκανε πρόσφατα και αιφνιδιαστικά την εμφάνισή του, ευγενική «χορηγία» από ένα θαμώνα του website MBPassion. Το προφίλ της νέας Α 45 δεν είναι πολύ διαφορετικό από αυτό της στάνταρ A-Class, αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι προφανώς στο πίσω μέρος, με ένα προφυλακτήρα ειδικού σχεδιασμού που ενσωματώνει ένα 4μπουκο σύστημα εξάτμισης. Μόνο αυτό.

Πρόκειται για να έρθει η νέα Α 45 στο επίπεδο της Audi και του S3; Εν πάση περιπτώσει, η Mercedes-AMG σχεδιάζει κάτι πολύ ισχυρό με αυτή την επερχόμενη A 45, η το οποίο θα εξακολουθεί να περνά την κίνηση σε όλους τους τροχούς, με μια προηγμένη εκδοχή του 4MATIC. Αυτή η σπουδαία καινοτομία θα πρέπει να παρουσιαστεί τους ερχόμενους μήνες από τη Mercedes-AMG, η οποία θα τοποθετήσει τον εντυπωσιακό αυτόν κινητήρα στις CLA 45 και GLA 45, οι οποίες επίσης θα ανανεωθούν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube