Jeep Grand Cherokee: Η σημερινή γενιά μας αποχαιρετά το 2021

Jeep Grand Cherokee: Η σημερινή γενιά μας αποχαιρετά το 2021

Το Jeep Grand Cherokee WK2 πρωτοπαρουσιάστηκε το 2009 και παραμένει στην αγορά με αρκετές αναβαθμίσεις.

Η σημερινή γενιά του Jeep Grand Cherokee (WK2) θα ολοκληρώσει την εμπορική της πορεία στα τέλη του 2021 σύμφωνα με πληροφορίες της αμερικανικής ιστοσελίδας moparinsiders από αντιπροσώπους της Jeep. Δεν είναι λίγοι αυτοί που περίμεναν ότι η Jeep θα παροπλήσει το μοντέλο στα τέλη του 2020 καθώς από τις αρχές του 2021 αναμένεται μια ολοκαίνουρια γενιά, όμως από ότι φαίνεται το Grand Cherokee θα παραμείνει κοντά μας για λίγο καιρό ακόμα.

Να θυμίσουμε πως το αειθαλές SUV της Jeep πρωτοπαρουσιάστηκε το 2009 και έκτοτε έχει δεχθεί πληθώρα αναβαθμίσεων που το κρατούν επίκαιρο, με σημαντικότερη το facelift του 2013 και του 2016. Νέα για φέτος θα είναι η επετειακή έκδοση 80th Anniversary Edition, ενώ θα συνεχίσουν να διατίθενται οι εκδόσεις Laredo, Limited, Trailhawk, Overland, Summit, SRT και Trackhawk.

Η παραγωγή των Jeep Grand Cherokee MY2021 θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεβρίου του 2020 στο εργοστάσιο Jefferson North Assembly Plant στο Detroit, Michigan. Η τελευταία χρονιά του θα είναι και συντομότερη, καθώς από τις αρχές του 2021 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή της ολοκαίνουριας γενιάς.

[Πηγή: moparinsiders]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube