Η Toyota λανσάρει τη «νυχτερινή» Corolla Cross Nightshade

Η Toyota λανσάρει τη «νυχτερινή» Corolla Cross Nightshade

H Toyota παρουσίασε μια άκρως εντυπωσιακή έκδοση της Corolla Cross, για εκείνους που αναζητούν έξτρα πόντους δυναμισμού.

Toyota Corolla Cross Nightsade

Η έκδοση Nightshade του ιαπωνικού κολοσσού ξεχωρίζει αμέσως από τις συμβατικές Corolla Cross εξαιτίας της νέας μάσκας, αλλά και εξαιτίας του… μαύρου.

Και αυτό γιατί η οροφή, το καπάκια των καθρεφτών, οι χειρολαβές, η κεραία, το σπόιλερ και οι ζάντες αλουμινίου 18" έχουν φινιριστεί σε μαύρη απόχρωση, για να προσφέρουν μια όμορφη αντίθεση, που προσθέτει ακόμα περισσότερο στην εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου.

Η χρωματική παλέτα του αυτοκινήτου, εκτός από την απόχρωση Barcelona Red, που συνδυάζεται με τον Jet Black ουρανό, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το ολόμαυρο Jet Black (χάνεται η διχρωμία) και το Celestite Gray.

Προς το παρόν, η Toyota Corolla Cross θα είναι διαθέσιμη στην αγορά της Αμερικής. Μένει να δούμε αν θα εμφανιστεί και στα μέρη μας

Toyota Corolla Cross Nightsade

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δυναμικό μπάσιμο της Toyota στην ηλεκτροκίνηση

O βασικός εξοπλισμός με τον οποίο η Toyota κοσμεί την Corolla Cross Nightshade είναι αρκετά ικανοποιητικός. Στο κέντρο της κονσόλας θα συναντήσει κανείς μια οθόνη αφής 8”, στην οποία ενσωματώνεται το σύστημα infotainment του αυτοκινήτου, ενώ υπάρχει και θύρα ασύρματης φόρτισης. Επιπροσθέτως, διαθέσιμα είναι φώτα τεχνολογίας LED, paddles πίσω από το τιμόνι και ηλεκτρικά, θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα.  Όσοι επιζητούν έξτρα πρακτικότητα (και δυναμισμό) δεν θα απογοητευτούν καθόλου, καθώς η Toyota προσφέρει στάνταρ ράγες οροφής στην Corolla Cross Nightshade.

Ασφαλώς, το αυτοκίνητο έρχεται συνοδευόμενο από μια πλήρη σουίτα συστημάτων ασφαλείας, με όλα τα καλούδια της Toyota, αναφορικά με την υποβοήθηση του οδηγού.

Toyota Corolla Cross Nightsade

Προς το παρόν, η Corolla Cross Nightshade θα τεθεί πως πώληση στην αγορά της Αμερικής. Θα φορά τον υβριδικό κινητήρα 2,0 lt με απόδοση 199 PS. H Toyota ακόμα δεν έχει ανακοινώσει τις επιδόσεις του αυτοκινήτου, πιθανότατα επειδή θα είναι ίδιες με εκείνες της απλής Corolla Cross. Αυτό μεταφράζεται σε μια άκρως ικανοποιητική επιτάχυνση για τα δεδομένα και το είδους του αυτοκινήτου, με το 0-100 km/h να έρχεται σε 8,1” και την τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 180 km/h.

Ως προς τις τιμές, επίσης δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Θεωρείται όμως δεδομένο πως η τιμή εκκίνησης θα ξεπερνά την αντίστοιχη της συμβατικής Corolla Cross.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube