Η Tesla ειρωνεύεται τις επιδόσεις της Porsche Taycan

Η Tesla ειρωνεύεται τις επιδόσεις της Porsche Taycan

Η Tesla εκμεταλλεύεται την παρουσίαση της ηλεκτρικής Taycan για να υπενθυμίσει στα κοινωνικά δίκτυα την απόδοση της δικής της μπερλίνας επιδόσεων, του Model S Performance.

Η Tesla μπορεί να βρίσκεται στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά αυτό δεν εφησυχάζει την επιχείρηση που διαρκώς αναζητά να βρει πώς θα αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό που λανσάρει όλο και πιο προηγμένα τεχνολογικά EV. 

H Taycan Turbo S αποτελεί λοιπόν μέρος των πολλών πιθανών απειλών. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η καλιφορνέζικη φίρμα «κομπορρημονεί» κάνοντας share το ποστ ενός φαν στο Instagram.

Η εικόνα αρκείται στο να συγκρίνει τις επιδόσεις του Model S Performance με εκείνες της Porsche Taycan Turbo S. Και δείχνει, μεταξύ άλλων, ότι το αμερικανικό μοντέλο διαθέτει μεγαλύτερη αυτονομία, ταχύτερο σπριντ στα 0-100 km/h, ταυτόσημη τελική ταχύτητα και πιο προσιτή τιμή. Μια σύγκριση που σαφώς θα αναπτερώσει τους φαν της Tesla και θα πατήσει τον κάλο αυτών της Porsche. Για τη δημοσίευση χύνεται ήδη πολύ μελάνι στα κοινωνικά δίκτυα.

model s performance vs taycan

Να θυμίσουμε ότι η νέα Taycan Turbo S αποδίδει 761 ίππους και 1050 Nm με ενεργοποιημένο το launch control. Νούμερα που αρκούν για χρόνο 2,8” προκειμένου να πιάσει τα 100 km/h εκκινώντας από στάση και για 9,8” προκειμένου να φτάσει τα 200 km/h. Επιδόσεις-φωτιά με την τιμή αγοράς του αυτοκινήτου να ξεκινά από τις €189.152.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube