Η πρώτη φωτογραφία του νέου FIAT 500 χωρίς καμουφλάζ

Η πρώτη φωτογραφία του νέου FIAT 500 χωρίς καμουφλάζ

Η ολοκαίνουρια γενιά του δημοφιλούς μοντέλου θα βασίζεται σε ηλεκτρική πλατφόρμα.

Καθώς αναμένουμε την πρεμιέρα της ολοκαίνουριας γενιά του FIAT 500 στη Γενεύη, η πρώτη φωτογραφία του έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό του πίσω μέρους χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

Όπως βλέπουμε από τη φωτογραφία, το 500 διατηρεί τη γνώριμη σιλουέτα που το χαρακτηρίζει, με αναλογίες, διαστάσεις και γραμμές που παραπέμπουν έντονα στη σημερινή γενιά. Τα νεύρα στο προφίλ είναι πιο μοντέρνα, οι χειρολαβές απέκτησαν πιο συμβατική εμφάνιση, ενώ πιο ώριμο δείχνει και το πίσω μέρος με νέα φώτα και διαφορετικές πτυχώσεις στην πόρτα του χώρου αποσκευών. Από τις φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων που έχουν κάνει την εμφάνισή τους μέχρι σήμερα, γνωρίζουμε πως η μάσκα του 500 θα είναι επίσης αναγνωρίσιμη με στρογγυλά φώτα και παρόμοια σχεδιαστική προσέγγιση.

Το νέο FIAT 500 θα βασίζεται σε μια ολοκαίνουρια ηλεκτρική πλατφόρμα, ενώ αναμένεται να έχει πιο premium προσανατολισμό από τον προκάτοχό του. Έτσι, θα τοποθετηθεί στην αγορά απέναντι στα επίσης ηλεκτρικά Honda e και Peugeot e-208. Η παραγωγή του μοντέλου θα γίνεται στο εργοστάσιο Mirafiori της FIAT στο Τορίνο, με στόχο τις 80.000 μονάδες ετησίως.

Το 500 απεδείχθη ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για την ιταλική φίρμα αφού από το 2007 που ξεκίνησε η εμπορική του πορεία έχει πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια μονάδες. Η σημερινή γενιά του θα συνεχίσει να παράγεται και μετά την παρουσίαση του ηλεκτροκίνητου διαδόχου της, προσφέροντας μια πιο προσιτή εναλλακτική με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο FΙΑΤ 500: Πιο premium και μόνο ηλεκτρικό

Πηγή Φωτογραφίας: Cochespias

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube