Η πρώτη φωτογραφία του Honda Civic Hatchback

Η πρώτη φωτογραφία του Honda Civic Hatchback

Μια αντισυμβατική πόζα και το πίσω μέρος της πεντάθυρης έκδοσης του Honda Civic.

Με τον πιο παράδοξο τρόπο βλέπουμε για πρώτη φορά το πίσω μέρος του επερχόμενου πεντάθυρου Honda Civic που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την επόμενη εβδομάδα. Να θυμίσουμε πως το τετράθυρο Honda Civic Sedan έχει παρουσιαστεί ήδη στις ΗΠΑ, ενώ και οι δύο παραλλαγές του μοντέλου αναμένεται να κυκλοφορήσουν φέτος και στην αγορά της Ευρώπης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Honda Civic Sedan [video]

Στη φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Civic 11 Forum, βλέπουμε έναν άντρα - πιθανότατα τον YouTuber Alex On Autos σε μια πόζα που θυμίζει τίγρη. Αν αγνοήσουμε όμως αυτό που βλέπουμε σε πρώτο πλάνο και δούμε πιο προσεκτικά, πίσω του αποκαλύπτεται η ουρά του νέου Civic. 

Η πεντάθυρη έκδοση του μικρομεσαίου έχει εντελώς διαφορετικό πίσω μέρος από την τετράθυρη, αν και τα δύο μοντέλα είναι σχεδόν σίγουρο πως θα μοιράζονται την ίδια μάσκα και μεγάλο τμήμα του προφίλ. Η εικόνα επιβεβαιώνει τα σχέδια πατέντας που διέρρευσαν τον Σεπτέμβριο του 2020 καθώς το μοντέλο μοιάζει εντελώς ίδιο με το τρισδιάστατο μοντέλο που είχαμε δει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έτσι θα είναι το νέο Honda Civic Hatchback

Η γραμμή οροφής και το μεγάλο πίσω παρμπρίζ έχουν έντονη κλίση όμως καταλήγουν σε πιο κάθετο κόψιμο από ότι στο σεντάν. Τα φώτα LED είναι ψηλά τοποθετημένα και μοιάζουν να ενώνονται μεταξύ τους, ενώ σκεπάζονται από μια διακριτική ενσωματωμένη αεροτομή. Πιο χαμηλά στον προφυλακτήρα βρίσκουμε δύο χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης (οι πραγματικές απολήξεις είναι μικρότερες όπως αποδεικνύει η δεύτερη φωτογραφία) και ένα διαχύτη σε μαύρη απόχρωση. 

Εκτός από τις εικόνες του εξωτερικού, διέρρευσε και μια εικόνα από την καμπίνα στην οποία βλέπουμε τον χώρο για τους πίσω επιβάτες. Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες για την ενδέκατη γενιά Civic θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα με την επίσημη πρεμιέρα του επι αμερικανικού εδάφους.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube