Η οθόνη Hyperscreen της Mercedes-Benz EQS [video]

Η οθόνη Hyperscreen της Mercedes-Benz EQS [video]

Η ηλεκτρική λιμουζίνα της Mercedes-Benz δίνει έμφαση στο infotainment και στην εμπειρία χρήσης του.

Καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη πρεμιέρα της ηλεκτρικής λιμουζίνας Mercedes-Benz EQS, η γερμανική φίρμα δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο μας παρουσιάζει το προηγμένο infotainment MBUX με την οθόνη Hyperscreen.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Mercedes-Benz MBUX Hyperscreen, ταμπλό που γίνεται ολόκληρο οθόνη! [video]

Όπως βλέπουμε από το επίσημο βίντεο, ολόκληρο το ταμπλό της EQS είναι καλυμμένο από καμπυλωτό γυαλί. Πίσω του υπάρχουν τρεις οθόνες - ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων, μια κεντρική οθόνη αφής και μια επιπλέον οθόνη αφής μπροστά από τον συνοδηγό, ενώ έχουμε τουλάχιστον δύο ακόμη οθόνες αφής για τους πίσω επιβάτες. Αυτή η διάταξη διαφέρει από τη νέα γενιά S-Class - τη συμβατική λιμουζίνα της Mercedes-Benz που παρουσιάστηκε πρόσφατα με πέντε οθόνες.

Hyperscreen

Μεγάλη προσοχή δόθηκε και στο σχεδιασμό της διεπαφής - ο χρήστης επικοινωνεί με το όχημα μέσω αφής, φωνητικών εντολών και χειρονομιών. Έχουμε επίσης παραμετροποιήσιμο εσωτερικό φωτισμό και εντυπωσιακά γραφικά που παίζουν στις οθόνες καθώς το όχημα κινείται.

Να θυμίσουμε πως η EQS βασίζεται στη νέα ηλεκτρική πλατφόρμα της Mercedes-Benz με μήκος 5,29m και αυτονομία της τάξεως των 700km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube