Η νέα BMW M2 θα κατασκευάζεται στο Μεξικό

Η νέα BMW M2 θα κατασκευάζεται στο Μεξικό

Λίγο πριν ξεκινήσει η παραγωγή της, η νέα BMW M2 ποζάρει καμουφλαρισμένη στο μακρινό Μεξικό με φόντο το εργοστάσιο στο οποίο θα κατασκευάζεται.

Το νέο κουπέ της γκάμας «Μ» αναμένεται να παρουσιαστεί προς το τέλος του 2022. Πριν όμως η ολοκαίνουργια BMW Μ2 μπει στην παραγωγή αργότερα μέσα στη χρονιά, ο Βαυαρός κατασκευαστής δημοσίευσε φωτογραφίες της έξω από το εργοστάσιο στο οποίο θα κατασκευάζεται.

Και η είδηση είναι ότι η νέα M2 δεν θα κατασκευάζεται στη Γερμανία, αλλά στη μονάδα παραγωγής San Luis Potosi στο Μεξικό, μαζί με την συμβατική 2 Series Coupé και τις 3 Series που προορίζονται για τις αγορές της B. Aμερικής. Η μονάδα κατασκευάστηκε πριν από τρία χρόνια και η προσθήκη της νέας M2 θα προσθέσει στο εργατικό δυναμικό της περίπου 800 εργαζομένους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BMW M GmbH (@bmwm)

Από το καμουφλαρισμένο μοντέλο μπορούμε να καταλάβουμε ότι σε επίπεδο εμφάνισης η νέα M2 θα ξεχωρίζει από την πιο απλή M240i από τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα εμπρός και την διαφορετική διάταξη της απόληξης της εξάτμισης.

Θυμίζουμε ότι το νέο κουπέ της γκάμας «Μ» που αναμένεται να παρουσιαστεί προς το τέλος του 2022, θα δανείζεται τον 3,0 lt 6κύλινδρο κινητήρα από την μεγαλύτερη Μ4, με την απόδοση του να φτάνει περίπου στα 450 PS. H νέα Μ2 θα είναι αποκλειστικά πισωκίνητη και θα είναι διαθέσιμη με χειροκίνητο 6τάχυτο σασμάν ή με ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Αργότερα στον κύκλο ζωής του μοντέλου, εικάζεται ότι θα ακολουθήσει και έκδοση M2 CSL.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube