Η Mitsubishi ετοιμάζει ανανεωμένο Space Star

Η Mitsubishi ετοιμάζει ανανεωμένο Space Star

Το A-Segment μοντέλο επιστρέφει με πιο δυναμική εμφάνιση.

Η Mitsubishi ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τις ανανεωμένες εκδοχές των Mirage (γνωστό στην Ευρώπη ως Space Star) και Attrage στις 18 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Test drive: Mitsubishi Space Star 1.0 MIVEC MY2017

Όπως βλέπουμε και από την εικόνα teaser που δημοσίευσε η εταιρεία, το προσιτό A-Segment hatchback και η sedan εκδοχή του (δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη) θα αποκτήσουν νέα μάσκα Dynamic Shield με δυναμικό σχεδιασμό, η οποία θα του χαρίσει κοντινότερη αισθητική συγγένεια με την υπόλοιπη γκάμα της εταιρείας. Οι σημαντικότερες αλλαγές εντοπίζονται στα επιθετικά φωτιστικά σώματα, τη νέα γρίλια και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα που φέρει γραφικά με μεταλλικό look. Το υπόλοιπο αμάξωμα πιθανότατα θα έχει την ίδια εμφάνιση με το σημερινό Space Star, ενώ μικρές αλλαγές αναμένονται και στο πίσω μέρος.

Η έκτη γενιά του Mitsubishi Mirage που κυκλοφορεί στην Ευρώπη με το όνομα Space Star, πρωτοπαρουσιάστηκε το 2011, ενώ δέχθηκε την πρώτη ανανέωση το 2015 με ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος και φώτα LED. Το προσιτό A-Segment μοντέλο που παράγεται στο εργοστάσιο της Mitsubishi στην Ταϊλάνδη, πούλησε 140.000 μονάδες σε όλο τον κόσμο μέσα στο 2018.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube