Η McLaren μας ξαναδείχνει το GT της

Η McLaren μας ξαναδείχνει το GT της

Η McLaren προχωρά στις καινοτομίες με φρενήρη ρυθμό. Ύστερα από τις Speedtail και 720S Spider, το Woking θα παρουσιάσει το Μάιο το νέο GT του. Ορίστε μια ακόμη πρόγευσή του.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, μόλις πριν από ένα μήνα, η McLaren ανακοίνωσε την άφιξη του νέου μοντέλου το 2019. Το Woking το αποκαλεί προσώρας «Grand Tourer», αλλά δεν θα είναι αυτό το τελικό όνομά του. Πρόκειται απλώς για μια κωδική ονομασία που υποδεικνύει την τοποθέτηση του νέου μοντέλου, το οποίο θα εστιάζει περισσότερο στην άνεση για να ξεχωρίζει από τις 570S και 720S.

Ο Βρετανός κατασκευαστής έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα νέες εικόνες ενός πρωτοτύπου. Σε σύγκριση με το αυτοκίνητο που είδαμε στη Γενεύη, το καμουφλάζ είναι σαφώς ελαφρύτερο. Καλύπτει αυτή τη φορά την καροσερί, χωρίς τεχνικές καμουφλάζ που σε παραπλανούν σχετικά με τη σιλουέτα του. Αυτές οι τελευταίες, κρίνοντάς τες με ό,τι βλέπουμε σήμερα αποδείχτηκαν ιδιαίτερα αποτελεσματικές, καθώς η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε ένα αυτοκίνητο με εντονότερες γωνίες.

McLaren GT
Εκείνο που βλέπουμε τώρα είναι ότι θα έχουμε ακόμη ένα καμπύλο αισθητικό αποτέλεσμα, όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα της γκάμας. Σε αυτές τις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε λοιπόν το σχήμα των εμπρός και των πίσω φώτων. Οι φουσκωμένοι ώμοι επιτρέπουν τη τοποθέτηση των θυρών εμπρός από τις μεγάλες αεροεισαγωγές που θα «δροσίζουν» το διτούρμπινο μοτέρ V8.

Ο Βρετανός κατασκευαστής αναφέρει ότι το νέο «GT» του θα παρουσιαστεί τον Μάιο. Εν τω μεταξύ, η εξέλιξη συνεχίζεται. Και αν βρεθείτε αυτές τις ημέρες στη Γαλλία ή στην Ισπανία, έχετε το νου σας! Το Woking αναφέρει ότι ένα πρωτότυπο θα κάνει ένα ταξίδι 1.600 km, ξεκινώντας από την κέντρο εξέλιξης της McLaren για να φτάσει στη Βαρκελώνη. Ένα μακρύ ταξίδι «με δύο επιβάτες και το πορτμπαγκάζ γεμάτο» που θα δείξει αν αυτό το αυτοκίνητο παραμένει άνετο σε μεγάλες αποστάσεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube