Η McLaren GT δέχεται τις περιποιήσεις του τμήματος MSO

Η McLaren GT δέχεται τις περιποιήσεις του τμήματος MSO

Πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου στο Pebble Beach Concours d'Elegance.

Το τμήμα McLaren Special Operations ετοίμασε μια ειδική έκδοση της GT για το φετινό Pebble Beach Concours d'Elegance, θέλοντας να διαφημίσει τις δυνατότητες προσωποποίησης του νέου μοντέλου της βρετανικής φίρμας.

Η McLaren GT by MSO είναι εμπνευσμένη από την βρετανική αρχιτεκτονική. Εξωτερικά, το μοντέλο ξεχωρίζει από τη νέα απόχρωση MSO Defined Flux Silver που συνδυάζεται με το χρώμα MSO Bespoke Satin Graphite σε μαρσπιέ, σπλίτερ, καθρέπτες, δαγκάνες φρένων και διαχύτητη. Επιπλέον, το πακέτο MSO Bright Pack προσθέτει χρωμιωμένο πλαίσιο παραθύρων, γυαλισμένες απολήξεις της εξάτμισης από τιτάνιο και πολυάκτινες ζάντες Gloss Black Diamond Cut.

McLaren

Μεγαλύτερη έμφαση έχει δοθεί στην καμπίνα του Grand Tourer όπου συναντάμε ραφές MSO Bespoke Geoform με γεωμετρικά σχήματα εμπνευσμένα από το κτίριο του Βρετανικού Μουσείου (σε καθίσματα, σκιάδια και εσωτερικές επενδύσεις των θυρών), χειροποίητα πατάκια, δερμάτινες επενδύσεις Flux White και Satin Graphite, και ανθρακονήματα στα paddles αλλαγής σχέσεων και το τιμόνι.

Η εικόνα συμπληρώνεται από την γυάλινη ηλιοροφή Electrochromic και τα κλειδιά που είναι βαμμένα σε ασορτί χρώμα με το αυτοκίνητο.

McLaren GT by MSO

Να θυμίσουμε πως η νέα McLaren GT φορά τον twin turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων με απόδοση 620 PS που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο SSG 7 σχέσεων. Η επιτάχυνση 0-100 km/h απαιτεί 3,2" ενώ τα 0-200 km/h έρχονται σε 9". Η εμπορική διάθεση της νέας McLaren θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube