Η McLaren GT αποκαλύπτεται σταδιακά [video]

Η McLaren GT αποκαλύπτεται σταδιακά [video]

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου Grand Tourer της βρετανικής φίρμας στις 15 Μαΐου.

H McLaren δημοσίευσε ένα σύντομο teaser video για το νέο της μοντέλο - McLaren GT - το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα την Τετάρτη 15 Μαΐου.

H GT που είναι το τέταρτο νέο μοντέλο της McLaren στα πλαίσια του σχεδίου Track25, θα γεμίσει το κενό ανάμεσα στις Sports Series (540C, 570S, 570GT) και τις Super Series (720S), συνδυάζοντας άνεση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με εκπληκτικές επιδόσεις και δυναμική οδηγική συμπεριφορά.

McLaren GT

Το video επικεντρώνεται στις καμπύλες των πίσω φτερών και τις εισαγωγές αέρα του μοντέλου, ενώ το πλάνο καταλήγει στα πίσω φανάρια τα οποία αποτελούνται από δύο λεπτά οριζόντια στοιχεία LED περικυκλωμένα από σκουρόχρωμες εσοχές. Στο προφίλ βλέπουμε αναλογίες κεντρομήχανου με μεγαλύτερο εμπρός πρόβολο, αυξημένο ύψος της καμπίνας και μια ενσωματωμένη αεροτομή στο τελείωμα της ουράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με τη McLaren 720S στις Άλπεις [video]

Περιγράφοντας το μοντέλο, ο CEO της McLaren Automotive, Mike Flewitt είχε δηλώσει: «Ένα αεροδυναμικό και τολμηρά κομψό αυτοκίνητο με την κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια να βρίσκεται εκεί για συγκεκριμένο λόγο. Έτσι λοιπόν, έχουμε ένα αυτοκίνητο που μοιράζεται το ίδιο DNA με τη Speedtail, ενώ στο εσωτερικό του έχουμε χρησιμοποιήσει όμορφα και πολυτελή υλικά. Μια καμπίνα ευρύχωρη, κομψή, μοντέρνα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο Tour de Corse με τη McLaren 570 GT

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube