Η Lotus Evija στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Η Lotus Evija στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Το ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο των 2.000 PS επισκέφθηκε το Dubai και το Abu Dhabi.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της, η Lotus Evija επισκέφθηκε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εκεί όπου βρίσκονται αρκετοί από τους μελλοντικούς αγοραστές της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Lotus Evija: Το ισχυρότερο υπεραυτοκίνητο στον κόσμο

Εκτός από τις αντιπροσωπείες της Lotus σε Dubai και Abu Dhabi, η Evija εμφανίστηκε και σε ιδιωτικές εκδηλώσεις, εκεί όπου οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να τη δουν από κοντά. Πριν επισκεφθεί τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το υπεραυτοκίνητο της Lotus είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ (Monterey) και την Ιαπωνία, μετά από την επίσημη πρεμιέρα του που έγινε στη Μ.Βρετανία (Λονδίνο) στις 16 Ιουλίου 2019.

Lotus Evija

Να θυμίσουμε πως η Evija είναι το ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής στον κόσμο με ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 2.000 PS και τετρακίνηση. Η επιτάχυνση 0-100km/h ολοκληρώνεται σε κάτω από 3", τα 100-200km σε κάτω από 3", τα 200-300km/h σε κάτω από 4" και τα 0-300km/h σε κάτω από 9". Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 320 km/h.

Το υπεραυτοκίνητο θα παραχθεί στο εργοστάσιο της Lotus στο Hethel σε περιορισμένο αριθμό 130 μονάδων, με τιμή £1,5-2,0 εκατομμύρια λίρες (€1,7-2,2 εκατομμύρια ευρώ) προ φόρων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube