Η Lamborghini Huracán Sterrato σε νέες χωμάτινες περιπέτειες [video]

Η Lamborghini Huracán Sterrato σε νέες χωμάτινες περιπέτειες [video]

H Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser video που μας δείχνει τη σκληροτράχηλη Huracán Sterrato σε νέες χωμάτινες περιπέτειες.

Lamborghini Huracán Sterrato

Με το ντεμπούτο της Huracán Sterrato να πλησιάζει, ο Ιταλός κατασκευαστής από τη Sant'Agata έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser video του νέου του σούπερκαρ με τις εκτός δρόμου περγαμηνές. Το νέο βίντεο αποτελεί συνέχεια του πρώτου teaser που είχε κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και απεικονίζει τη Lamborghini Huracán Sterrato να επιδεικνύει για άλλη μια φορά τις ικανότητες της στο χώμα.

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την σκληροτράχηλη Sterrato είναι ότι η απόσταση της από το έδαφος θα είναι αυξημένη κατά 47 mm σε σχέση με τη συμβατική Huracán, βελτιώνοντας τη γωνία προσέγγισης και τις γωνίες διαφυγής. Επίσης, τα μετατρόχια έχουν φαρδύνει κατά 30 mm.

Lamborghini Huracán Sterrato

Εξωτερικά, αν και το σούπερκαρ εξακολουθεί να είναι καμουφλαρισμένο, ξεχωρίζουν οι προστατευτικές ποδιές από αλουμίνιο στους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ, τα φουσκώματα στα φτερά και οι ράγες οροφής.

Κάτω από το καπό της Huracán Sterrato αναμένεται να βρίσκεται ο γνωστός ατμοσφαιρικός V10 των 5,2 lt από την Huracán EVO με απόδοση 640 PS, ενώ το μοντέλο θα εξοπλίζεται και με το σύστημα LDVI (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata) το οποίο ελέγχει τη συμπεριφορά της τετρακίνησης, της τετραδιεύθυνσης, του torque vectoring και της ανάρτησης. Η τελευταία, έχει δεχθεί τις απαραίτητες επεμβάσεις για να αντέχει την καταπόνηση των εκτός δρόμου διαδρομών.

Lamborghini Huracán Sterrato

Η σκληροτράχηλη Sterrato αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σύντομα και θα είναι ένα από τα τέσσερα νέα μοντέλα που θα λανσάρει η Lamborghini μέσα στο 2022. Τέλος, φήμες θέλουν την παραγωγή της να περιορίζεται στα περίπου 500 με 1.000 κομμάτια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube