Η Lamborghini Huracán Sterrato αποκαλύπτεται

Η Lamborghini Huracán Sterrato αποκαλύπτεται

Η Lamborghini έκανε τα αποκαλυπτήρια του εξωτερικού αμαξώματος της παντός εδάφους Huracán Sterrato που θα αποτελέσει και το τελευταίο μη εξηλεκτρισμένο μοντέλο της.

Μπορεί η επίσημη παρουσίαση της να είναι προγραμματισμένη για την έκθεση Art Basel που θα ανοίξει τις πύλες της την 1η Δεκεμβρίου, αλλά η Lamborghini φρόντισε να μας δώσει σήμερα τις πρώτες επίσημες εικόνες της Huracán Sterrato και να μας αποκαλύψει την εξωτερική της εμφάνιση. 

Η παντός εδάφους Sterrato ξεχωρίζει σε πρώτη ματιά από τη συμβατική Huracán από τις γλίστρες εμπρός και πίσω, την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά γύρω από το αυτοκίνητο. Επιπλέον, στο εμπρός μέρος δεσπόζουν δύο προβολείς LED, ενώ στην οροφή έχουν προστεθεί ράγες και ένα roof scoop.

Lamborghini Huracán Sterrato

Η Sterrato πατάει στο έδαφος με ζάντες νέας σχεδίασης ντυμένες με ελαστικά Bridgestone Dueler Α/Τ που ενισχύουν τις εκτός δρόμου ικανότητες της.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η απόσταση της από το έδαφος θα είναι αυξημένη κατά 47 mm σε σχέση με την ασφάλτινη Huracán, βελτιώνοντας τη γωνία προσέγγισης και τις γωνίες διαφυγής. Επίσης, τα μετατρόχια έχουν φαρδύνει κατά 30 mm.

Lamborghini Huracán Sterrato

Κάτω από το καπό της Huracán Sterrato αναμένεται να βρίσκεται ο γνωστός ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας των 5,2 lt από την Huracán EVO με απόδοση 640 PS. Φήμες θέλουν την παραγωγή της να περιορίζεται στα περίπου 500 με 1.000 κομμάτια.

Υπενθυμίζουμε ότι η Huracán Sterrato θα είναι το τελευταίο μη εξηλεκτρισμένο μοντέλο του Ιταλού κατασκευαστή. Έπειτα, όλα τα νέα του μοντέλα θα διαθέτουν κάποιας μορφής εξηλεκτρισμό, πριν η Lamborghini ακολουθήσει σταδιακά το μονοπάτι της ηλεκτροκίνησης προσθέτοντας στην γκάμα της το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το δεύτερο μισό της δεκαετίας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube