Το Δεκέμβριο τα αποκαλυπτήρια της Lamborghini Huracán Sterrato

Το Δεκέμβριο τα αποκαλυπτήρια της Lamborghini Huracán Sterrato

H νέα και παντός εδάφους Lamborghini Huracán Sterrato θα παρουσιαστεί το Δεκέμβριο και θα είναι το τελευταίο μη εξηλεκτρισμένο μοντέλο της ιταλικής μάρκας.

Lamborghini Huracán Sterrato

Μετά από πολλά teasers και έχοντας χαζέψει αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τα πρωτότυπα εξέλιξης, η ιταλική φίρμα ανακοίνωσε ότι η πολυαναμενόμενη παντός εδάφους Lamborghini Huracán Sterrato θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στην έκθεση τέχνης Art Basel στο Μαϊάμι, το Δεκέμβριο. 

Το ιδιαίτερο και σκληροτράχηλο σούπερκαρ θα είναι το τελευταίο μη εξηλεκτρισμένο μοντέλο του Ιταλού κατασκευαστή. Έπειτα, όλα τα νέα του μοντέλα θα διαθέτουν κάποιας μορφής εξηλεκτρισμό, πριν η Lamborghini ακολουθήσει σταδιακά το μονοπάτι της ηλεκτροκίνησης προσθέτοντας στην γκάμα της το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο το δεύτερο μισό της δεκαετίας.

Lamborghini Huracán Sterrato

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για την σκληροτράχηλη Sterrato είναι ότι η απόσταση της από το έδαφος θα είναι αυξημένη κατά 47 mm σε σχέση με τη συμβατική Huracán, βελτιώνοντας τη γωνία προσέγγισης και τις γωνίες διαφυγής. Επίσης, τα μετατρόχια έχουν φαρδύνει κατά 30 mm.

Κάτω από το καπό της Huracán Sterrato αναμένεται να βρίσκεται ο γνωστός ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας των 5,2 lt από την Huracán EVO με απόδοση 640 PS, ενώ το μοντέλο θα εξοπλίζεται και με το σύστημα LDVI (Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata) το οποίο ελέγχει τη συμπεριφορά της τετρακίνησης, της τετραδιεύθυνσης, του torque vectoring και της ανάρτησης.

Lamborghini Huracán Sterrato

Η τελευταία, έχει δεχθεί τις απαραίτητες επεμβάσεις για να αντέχει την καταπόνηση των εκτός δρόμου διαδρομών. Φήμες θέλουν την παραγωγή της να περιορίζεται στα περίπου 500 με 1.000 κομμάτια.

Για περισσότερες πληροφορίες για την νέα Lamborghini Huracán Sterrato θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την έκθεση Art Basel που θα ανοίξει τις πύλες της την 1η Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube