Η Alfa Romeo 4C Spider Italia στην αμερικανική αγορά

Η Alfa Romeo 4C Spider Italia στην αμερικανική αγορά

Μόλις 15 μονάδες της ειδικής έκδοσης θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε στην έκθεση του Σικάγο πως θα διαθέσει 15 μονάδες της 4C Spider Italia για την αμερικανική αγορά. Να θυμίσουμε πως η συγκεκριμένη έκδοση παρουσιάστηκε το 2018 με ξεχωριστές αισθητικές λεπτομέρειες και παραγωγή που δεν θα ξεπεράσει τα 108 μοντέλα για όλο τον κόσμο.

Η ειδική έκδοση διατίθεται αποκλειστικά στην απόχρωση Misano Blue Metallic που συνδυάζεται με piano black λεπτομέρειες (γρίλια, εισαγωγές αέρα και διαχύτη) και τα σήματα "4C Spider Italia" στο προφίλ.

Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι επενδύσεις από μαύρο σουέτ δέρμα και οι χρυσές ραφές που κάνουν αντίθεση με τα σκοτεινά χρώματα της καμπίνας και το ακάλυπτο ανθρακονημάτινο πλαίσιο. Όπως σε κάθε έκδοση περιορισμένης παραγωγής που σέβεται τον εαυτό της, υπάρχει και μια αριθμημένη πλακέτα στην κεντρική κονσόλα. Επίσης, το μοντέλο εξοπλίζεται με κάμερα οπισθοπορείας, cruise control και αισθητήρες παρκαρίσματος.

Alfa Romeo 4c Spider Italia

Ο τοποθετημένος στο κέντρο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 1750cc αποδίδει 240 PS και 35,7 kgm rροπής όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις της 4C, επιταχύνοντας το σπορ πισωκίνητο μοντέλο των 990 kg από τα 0-97 km/h σε 4,1" και χαρίζοντάς του τελική ταχύτητα 258 km/h.

Όσοι μένουν στις ΗΠΑ και θα ήθελαν να αποκτήσουν μία από τις 15 Alfa Romeo 4C Spider Italia μπορούν να επικοινωνήσουν στο παρακάτω email: sales@alfaromeo.com. Όσο για το κόστος, αυτό θα είναι μόλις $5.000 περισσότερα από την "βασική" έκδοση της 4C Spider στην Αμερική.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube