Hyundai: Το υδρογονοκίνητο Nexo σε έκδοση N;

Hyundai: Το υδρογονοκίνητο Nexo σε έκδοση N;

Πώς θα σας φαινόταν μια έκδοση επιδόσεων με κυψέλες υδρογόνου;

Με αφορμή την πρωταπριλιά, η Hyundai N δημοσίευσε στο Instagram εικόνες από μια πιθανή έκδοση επιδόσεων του υδρογονοκίνητου Nexo αλλά και του μεγαλύτερου SUV της, Palisade.

Προφανώς οι εικόνες δεν αφορούν preview για μοντέλα παραγωγής, αλλά αποτελούν ψηφιακά renderings των σχεδιαστών της Hyundai που επιμελούνται την εμφάνιση των σπορ εκδόσεων με το έμβλημα N. Εξάλλου θα ήταν αντικρουόμενο - τόσο για το θηριώδες Palisade να αποκτούσε επιθετικό bodykit και στήσιμο για πίστα, όσο και το Nexo μηδενικών ρύπων να μεταμορφωνόταν σε SUV επιδόσεων ακυρώνοντας τη στόχευση που έχει στην οικονομία.

Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε πως οι σχεδιαστές έκαναν εξαιρετική δουλειά ενσωματώνοντας και στα δύο μοντέλα τη γαλάζια απόχρωση N, κόκκινες λεπτομέρειες, ζάντες μεγάλης διαμέτρου, αεροδυναμικές προεκτάσεις στους προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ, σπλίτερ, αεροτομές, διαχύτη και τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης - αν και στην περίπτωση του Nexo θα έβγαζαν μόνο καθαρό νερό.

Hyundai Nexo N

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Hyundai Nexo FCEV

Όπως αναφέρει η εταιρεία στις δημοσιεύσεις της: «Στέλνουμε χαμόγελα από τη μεριά της N και περνάμε την πρωταπριλιά με φαντασία - όπως για το πρώτο υδρογονοκίνητο SUV με την περιποίηση του τμήματος N. Όπως ελπίζουμε αυτά τα ψεύτικα μοντέλα N να σας κάνουν να χαμογελάσετε, έτσι ελπίζουμε και όλοι να περάσουμε αυτή τη φάση μένοντας ασφαλείς στα σπίτια μας.»

[Πηγή: Hyundai N]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube