Honda Civic Hatchback: Στις 23 Ιουνίου η αποκάλυψη

Honda Civic Hatchback: Στις 23 Ιουνίου η αποκάλυψη

Μετά από την παρουσίαση της τετράθυρης εκδοχής του, ήρθε πλέον η ώρα να ανακαλύψουμε και τη Hatchback έκδοση της 11ης γενιάς Civic.

Η παγκόσμια πρώτη του νέου μοντέλου της Honda θα γίνει μέσω YouTube, στα πλαίσια του Civic Tour "Remix" virtual concert. Ο σύνδεσμος για παρακολουθήσει κανείς το event είναι ο ακόλουθος, youtube.com/HondaStage. Και ενώ θα υπάρχουν αρκετοί μουσικοί που θα ντύνουν την όλη εκδήλωση, εμείς από την πλευρά μας επιλέγουμε να εστιάσουμε στα του αυτοκινήτου. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Επίσημο: Νέο Honda Civic Sedan [video]

Από το teaser που έδωσε στη δημοσιότητα η Honda, μαζί με το σχετικό δελτίο τύπου, μπορούμε αδρά να διακρίνουμε τη μάσκα αλλά και τη σιλουέτα του αυτοκινήτου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Honda, το νέο πεντάθυρο Civic θα ακολουθεί έναν «European-inspired» εξωτερικό σχεδιασμό, που θα προσφέρει μεγαλύτερη πρακτικότητα στη χρήση. Επίσης, κάνει λόγο και για ένα fun-to-drive χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. 

Η συγκεκριμένη έκδοση αμαξώματος θα είναι η πρώτη φορά που θα κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, στη γραμμή παραγωγής που διατηρεί η Honda στο Greensburg της Indiana. Ο κατασκευαστής μάλιστα αναφέρει πως το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ εντός του έτους. Κάτι περισσότερο, ωστόσο, που να αφορά την ευρωπαϊκή αγορά, δεν έχουμε να μοιραστούμε. Ακόμα δεν γνωρίζουμε το πότε θα έρθει εδώ, ούτε και με τι κινητήρες θα το δούμε. Ελπίζουμε να υπάρξουν νεότερα στις 23 Ιουνίου, όπου έχει προγραμματιστεί η παγκόσμια πρώτη του Civic Hatchback.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube