H Porsche Cayman GT4 αποκτά κιβώτιο PDK

H Porsche Cayman GT4 αποκτά κιβώτιο PDK

Η πιο σκληροπυρηνική Cayman μέχρι σήμερα είχε αποκλειστικά χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο. Kατόπιν όμως έντονων πιέσεων των πελατών της η Porsche θα την εφοδιάσει και με το 7άρι διπλού συμπλέκτη PDK.

Η Porsche Cayman GT4 πολύ σύντομα θα διατίθεται και με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK, δίπλα στο στάνταρ χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων που φοράει μέχρι στιγμής αποκλειστικά.

H αλήθεια είναι πως όταν παρουσιάστηκε η GT4 τον περασμένο Μάρτιο, στην Έκθεση της Γενεύης, η Porsche έλεγε πως το χειροκίνητο κιβώτιο θα είναι και η μοναδική επιλογή, αλλά προφανώς η απαίτηση του αγοραστικού κοινού για το PDK ήταν υπερβολικά ισχυρή για να την αγνοήσουν. Μάλιστα η αποκάλυψη για την τοποθέτηση του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη έγινε από τον επικεφαλής της σειράς GT της εταιρίας, Andreas Preuninger, σε μια συνομιλία με ένα μέλος τoy φόρουμ Planet-9.



Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται πολύ σύντομα, ενώ προφανώς η GT4 με το 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη PDK θα είναι πιο ακριβή από τη χειροκίνητη, η οποία ξεκινά από τα €85.779 στην Γερμανική αγορά. Να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης ο Preuninger απέκλεισε την παραγωγή μιας ακόμα πιο σκληροπυρηνικής έκδοσης της GT4, μιας GT4 RS δηλαδή, τουλάχιστον για την παρούσα γενιά Cayman.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube