H Porsche 718 Cayman GT4 τώρα και με αγωνιστικό look

H Porsche 718 Cayman GT4 τώρα και με αγωνιστικό look

Η έκδοση Sports Cup Edition γιορτάζει τα 15 χρόνια των αγωνιστικών Porsche για ιδιώτες.

Με αφορμή τα 15 χρόνια των αγωνιστικών πρωταθλημάτων Porsche Sports Cup στα οποία συμμετέχουν έως και 1.200 οδηγοί τον χρόνο, η Porsche παρουσίασε την ειδική έκδοση Sports Cup Edition της 718 Cayman GT4.

Porsche

Το μοντέλο που φυσικά εξοπλίζεται με το πλήρες αεροδυναμικό πακέτο της GT4, ξεχωρίζει από τις διπλές ρίγες σε κόκκινο χρώμα στο καπό, την οροφή, την πόρτα του χώρου αποσκευών. Επιπλέον, έχουμε κόκκινες ρίγες στο προφίλ με τον αριθμό "15", και την επιγραφή "Porsche" στη μεγάλη σταθερή αεροτομή. Οι ιδιοκτήτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μαύρο και λευκό χρώμα για το αμάξωμα, τα οποία συνδυάζονται άψογα με τα κόκκινα γραφικά και τις ζάντες 20" σε μαύρη απόχρωση με κόκκινα δαχτυλίδια.

Για να δηλώνει έντονα την παρουσία της ακόμα και όταν είναι παρκαρισμένη στο garage, η Porsche προσφέρει ένα ειδικό κάλυμμα σε μαύρο χρώμα με διπλές κόκκινες ρίγες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Porsche 718 Cayman GT4 και 718 Spyder [video]

Porsche

Στο εσωτερικό βρίσκουμε μαύρες επενδύσεις από δέρμα και Alcantara με τις διακοσμητικές ραφές, τις ζώνες ασφαλείας και τα λουριά ανοίγματος των θυρών σε έντονο κόκκινο. Η θέση του οδηγού ξεχωρίζει από του συνοδηγού χάρη στην κόκκινη επένδυση της πλάτης. Οι διακοσμητικές λεπτομέρειες στο ταμπλό και τις πόρτες είναι από μαύρο αλουμίνιο, ενώ τα πατήματα των μαρσπιέ είναι από ανθρακονήματα. Τέλος, η επιγραφή “Porsche 15 Jahre Sports Cup Deutschland” προδίδει τη συλλεκτική φύση του συγκεκριμένου μοντέλου.

Όσον αφορά τα μηχανικά μέρη δεν έχουμε αλλαγές, με το γνωστό ατμοσφαιρικό εξακύλινδρο boxer κινητήρα 4,0 λίτρων να αποδίδει με απόδοση 420 PS και 420 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων και ενός μηχανικού διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης. Σύμφωνα με την Porsche, η επιτάχυνση 0-100km/h ολοκληρώνεται σε 4,4" ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 304 km/h.

Porsche

H 718 Cayman GT4 Sports Cup Edition θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο χρονικό διάστημα ξεκινώντας από τις σήμερα 14 Οκτωβρίου, στις 88 αντιπροσωπείες της Porsche που υπάρχουν στη Γερμανία. Παράλληλα με την πρεμιέρα της ιδιαίτερης Cayman, η εταιρεία εγκαινίασε και το έβδομο Porsche Experience Centre, αυτή τη φορά στο Hockenheimring (μετά από τα αντίστοιχα κέντρα σε Leipzig, Le Mans, Silverstone, Atlanta, Los Angeles και Shanghai).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube