H Lamborghini LP 500 δουλεύει άψογα και στην πίστα [video]

H Lamborghini LP 500 δουλεύει άψογα και στην πίστα [video]

Πριν την παρουσίαση της στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este η Lamborghini δοκίμασε την LP 500 στην πίστα για να μας διαβεβαιώσει για την άψογη λειτουργία της.

Η Lamborghini LP 500 είναι μια ανακατασκευή του concept που προϊδέασε το κοινό για το νέο τότε μοντέλο της εταιρίας την Countach. H ανακατασκευή της ολοκληρώθηκε μετά από 25.000 ώρες εργασίας από το τμήμα Polo Storico της ίδιας της Lamborghini. 

Πριν το ντεμπούτο της στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este η LP 500 δοκιμάστηκε από την Lamborghini στη πίστα Vizzola Ticino της Pirelli, μπροστά στα μάτια του τυχερού συλλέκτη που την παρήγγειλε. Ο Ιταλός κατασκευαστής επέλεξε την τοποθεσία όχι μόνο για να παρουσιάσει το μοντέλο στον ιδιοκτήτη της, αλλά και να προβάλει την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει στο αυτοκίνητο τεστάροντας το στις δύσκολες συνθήκες οδήγησης μιας πίστας.

LP 500

Ο επικεφαλής του σέρβις του τμήματος Polo Storico δήλωσε πως οι δοκιμές στην πίστα επιβεβαίωσαν πως το αυτοκίνητο πέρα την υπέροχη εμφάνιση του είναι και πλήρως λειτουργικό. Πρόσθεσε επίσης πως η Lamborghini ήθελε να μοιραστεί την ικανοποίηση και το ενθουσιασμό της, τόσο με τον ιδιοκτήτη της LP 500 όσο και του συνεργάτες της που εργάστηκαν για το αποτέλεσμα αυτό βλέποντας την δημιουργία αυτή εν κινήσει.

Για την ώρα η LP 500 θα επιστρέψει στο μουσείο MUDETEC της Lamborghini στην Μπολόνια όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Εκεί το μοντέλο θα κοσμεί το μουσείο πλάι στο σασί της δεύτερης LP 400 που κατασκευάστηκε και μιας 5000 QV δημιουργώντας έτσι ένα ταξίδι ανάμεσα στις διαφορετικές εκδοχές της Countach, ενός από τα σημαντικότερα μοντέλα στην ιστορία της Lamborghini.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube