H Hyundai ανακοινώνει το ολοκαίνουργιο i20

H Hyundai ανακοινώνει το ολοκαίνουργιο i20

Η Hyundai θα παρουσιάσει σε λίγες εβδομάδες την ολοκαίνουργια, τρίτη γενιά του σουπερμίνι i20 και μας δίνει μια πρόγευση με τα σκίτσα που βλέπετε.

Hyundai i20 2020 official sketch

Η Hyundai συνεχίζει να ανανεώνει την γκάμα και την προσφορά της στα μικρά μοντέλα της, μίνι και σουπερμίνι. Ύστερα από το i10 που πρόσφατα δοκιμάσαμε, πρόκειται να αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο i20. Το κορεατικό σουπερμίνι θα λανσάρει την τρίτη γενιά του, ερχόμενο αντιμέτωπο με τα ολόφρεσκα Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio και τα επερχόμενα Honda Jazz και Toyota Yaris.

Το i20 του 2020 θα είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη που θα υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα «Sensuous Sportiness». Ονομασία που καθιστά σαφές ότι το αυτοκίνητο θα έχει πιο αθλητικό στιλ, με περισσότερες γωνίες, αδρές γραμμές και έντονες πτυχώσεις στην καροσερί. Hyundai i20 2020 official sketch
Ωστόσο, μην παρασυρθείτε με τα πρώτα σχέδια που δημοσιοποίησε η φίρμα και κρατήστε μικρότερο καλάθι. Από τη μια, το μοντέλο παραγωγής θα είναι σημαντικά λιγότερο δυναμικό και από την άλλη, τα πρωτότυπα μας έχουν δείξει ότι η σιλουέτα του αυτοκινήτου δεν θα χαμηλώσει σε σχέση με την υφιστάμενη γενιά!

Μπορούμε, ωστόσο, να πιστέψουμε και να κρατήσουμε τις μακριές μολυβιές των σκίτσων, για παράδειγμα τα φανάρια που ενώνονται με τη μάσκα και τα πίσω φώτα που σχηματίζουν ένα «άγκιστρο» στο πλάι των φτερών. Το i20 θα διατίθεται και σε συνδυασμό δύο χρωματικών τόνων.Hyundai i20 2020 official sketch
Η Hyundai δεν έδωσε καμία γεύση από το εσωτερικό, αλλά έχει δημοσιοποιήσει πληροφορίες που δείχνουν ότι θα υπάρξει ένα μεγάλο βήμα upmarket. Όπως η παρουσία δύο εν σειρά οθονών των 10,25”, μία για όργανα και μία για τη δορυφορική πλοήγηση.

Το νέο, τρίτης γενιάς i20 θα πάρει το βάπτισμα του πυρός εμπρός στο κοινό τον επόμενο μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube