H Ferrari ανακοινώνει καινούργιο μοντέλο

H Ferrari ανακοινώνει καινούργιο μοντέλο

Προς το παρόν υπάρχει μεγάλη θολούρα γύρω από αυτή την καινοτομία της Ferrari που επιβεβαιώνει την επίσημη παρουσίασή της για τα μέσα Σεπτεμβρίου. Θα μπορούσε ακόμα και να είναι ένα ανοιχτό μοντέλο;

Η Ferrari μας εξέπληξε πρόσφατα όταν υπέβαλε αίτημα για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για οροφή τύπου «Targa» στο Ευρωπαϊκό Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Αν και ο Ιταλός κατασκευαστής δεν εφηύρε τον τροχό με αυτό το είδος αμαξώματος (που ήταν ομολογουμένως πολύ σαγηνευτικό στην F355 GTS Targa), το cavallino rampante φαίνεται να προετοιμάζει κάτι.

Και μάλιστα, θα μπορούσαμε να το ανακαλύψουμε πιο γρήγορα από το αναμενόμενο; Οι πελάτες της Ferrari έχουν λάβει ήδη πρόσκληση για να παραστούν στην παρουσίαση ενός νέου μοντέλου στις 17 Σεπτεμβρίου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι αυτό το αυτοκίνητο δεν θα αποτελεί μέλος του σταντ της εταιρείας στο Mondial de l’Automobile, στο Παρίσι. Η Ferrari έχει προγραμματίσει μια ειδική εκδήλωση για κάτι που μάλλον θέλει να το κρατήσει ασφαλές από τα μάτια του κοινού. Εκτός αν, φυσικά, υπάρξει εμφάνιση έκπληξη στο παρισινό Σαλόνι τον Οκτώβριο.

Προς το παρόν, είναι δύσκολο να προβλέψουμε το περιεχόμενο του νεωτερισμού. Γνωρίζουμε ότι η Ferrari είναι θιασώτης των μοντέλων «πολύ περιορισμένης παραγωγής», όπως η J50 πρόσφατα. Οπότε δεν θα αποτελέσει έκπληξη το νέο μοντέλο να πρόκειται για μια ειδική περίπτωση, σε πολύ περιορισμένη παραγωγή. Πάντως θα μάθουμε τι συμβαίνει και μάλιστα πολύ γρήγορα.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube