H Bugatti παρουσιάζει δύο Chiron με μοναδικά χρώματα

H Bugatti παρουσιάζει δύο Chiron με μοναδικά χρώματα

Δυο μοναδικές εκδόσεις της Chiron Super Sport και της Pur Sport παρουσίασε η Bugatti που κατόπιν παραγγελίας φέρουν ιδιαίτερους χρωματισμούς εμπνευσμένους από «κύματα φωτός».

H Bugatti κατασκεύασε άλλες δύο ιδιαίτερες και μοναδικές Chiron για δύο εξίσου ιδιαίτερους πελάτες. Πρόκειται για μια Super Sport και μια Pur Sport οι οποίες είναι βαμμένες σε χρώματα εμπνευσμένα από «κύματα φωτός».

Συγκεκριμένα, η Super Sport είναι βαμμένη σε χρώμα California Blue το οποίο έχει διακοσμηθεί με πορτοκαλί γραμμές. Στην γρίλια της εμπρός έπειτα από επιθυμία του ιδιοκτήτη της, έχει προστεθεί σε πορτοκαλί απόχρωση το νούμερο 38, έτσι ώστε να ταιριάζει με τις πορτοκαλί ζάντες και το πορτοκαλί δέρμα στο εσωτερικό.

Όσο για την Pur Sport το εξωτερικό της κοσμεί ανθρακόνημα σε μπλε χρώμα, στην αεροτομή της έχει προστεθεί η γαλλική σημαία, ενώ στη γρίλια εμπρός υπάρχει το νούμερο 9. Περνώντας στην καμπίνα της συναντάμε δέρμα σε συνδυασμό μαύρου Beluga και French Racing Blue.

Bugatti Chiron

Η Bugatti ισχυρίζεται ότι και τα δύο αυτοκίνητα βάφτηκαν στο χέρι, με την διαδικασία για το καθένα να διαρκεί περίπου πέντε εβδομάδες!

«Οι μοναδικές αποχρώσεις Vagues de Lumière (σ.σ. κύματα φωτός) αντιπροσωπεύουν απόλυτα την φιλοσοφία της μάρκας μας δηλαδή την δεξιοτεχνία, την καινοτομία και την κληρονομιά και είμαι πολύ περήφανος για το τι καταφέραμε να δημιουργήσουμε μέσω του προγράμματος εξατομίκευσης Sur Mesure», δήλωσε ο πρόεδρος της Bugatti, Christophe Piochon.

Bugatti Chiron

Μπορεί το πρόγραμμα Sur Mesure να ξεκίνησε το 2021 αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που η Bugatti βάφει μοντέλο της με «κύματα φωτός». Ένα τέτοιο μοντέλο ήταν και η Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport L’Or Blanc που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Γερμανό κατασκευαστή πορσελάνης Porzellan-Manufaktur Berlin.

[Πηγή: Autocar]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube