H BMW M3 Touring είναι το γρηγορότερο στέισον στο Nürburgring [video]

H BMW M3 Touring είναι το γρηγορότερο στέισον στο Nürburgring [video]

Η BMW M3 Touring έσπασε τα χρονόμετρα και με χρόνο 7'25"060 είναι πλέον το ταχύτερο στέισον που έχει μετρηθεί να γυρίζει στην πίστα του Nürburgring.

BMW M3 Touring

Η πολυαναμενόμενη BMW M3 Touring είναι και επίσημα το πιο γρήγορο στέισον στην Πράσινη Κόλαση, κλέβοντας το ρεκόρ γύρου από τη Mercedes-AMG E63 S Εstate που είχε σημειώσει το 2017, χρόνο 7'45"19. Το βαυαρικό στέισον ολοκλήρωσε το γύρο ταχύτερα κατά 10", με χρόνο 7'35"060.

Το αγωνιστικό παρακλάδι της BMW φρόντισε για την περίσταση να δημοσιεύσει ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζονται στιγμές από την προετοιμασία και από τον γύρο της M3 Touring στο Nürburgring.

BMW M3 Touring

Θυμίζουμε ότι η BMW M θα αποκαλυφθεί σε λίγες μέρες στο Goodwood Festival of Speed. Η BMW δεν έχει αποκαλύψει ακόμη τις τεχνικές λεπτομέρειες για τo αντίπαλο δέος του Audi RS4 Avant, αλλά είναι βέβαιο πως χρησιμοποιεί το κινητήριο σύνολο και τις μηχανικές επιλογές της σεντάν Μ3.

Κάτι που σημαίνει ότι στέισον φιλοξενεί κάτω από το καπό του τον εξακύλινδρο σε σειρά twin-tubro κινητήρα χωρητικότητας 3,0 lt που στην Μ3 Competition, αποδίδει 510 PS στις 6.250 rpm και 650 Nm στις 2.750-5.500 rpm. Η ισχύς περνάει μέσω του αυτόματου κιβωτίου οκτώ σχέσεων M Steptronic και του συστήματος Μ xDrive και στους τέσσερις τροχούς.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube