H Aston Martin Vantage αποκαλύπτεται στις 12 Φεβρουαρίου

H Aston Martin Vantage αποκαλύπτεται στις 12 Φεβρουαρίου

H πρώτη teaser εικόνα της Aston Martin Vantage είναι γεγονός, με την βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία να ανακοινώνει πως τα επίσημα αποκαλυπτήριά της θα πραγματοποιηθούν στις 12 Φεβρουαρίου.

Aston Martin Vantage

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση της νέας Aston Martin Vantage έχει ήδη ξεκινήσει, με το Gaydon να δημοσιεύει μία teaser εικόνα του αυτοκινήτου, ενόψει της επίσημης πρεμιέρας του στις 12 Φεβρουαρίου.

Τη νέα Vantage θα πλαισιώσουν επίσης  η νέα αγωνιστική Vantage GT3, αλλά και το μονοθέσιο της Formula 1 της βρετανικής ομάδας για τη σεζόν 2024. Η πρώτη teaser εικόνα της νέας Aston Martin Vantage μας παρουσιάζει το εμπρός φτερό του αυτοκινήτου, που κοσμείται από τον λογότυπο της Aston Martin. Ευδιάκριτοι είναι και οι αεραγωγοί του αυτοκινήτου, αλλά και τα φουσκωμένα φτερά του πίσω μέρους.

H νέα Aston Martin Vantage θα παρουσιαστεί επίσημα στις 12 Φεβρουαρίου, με την ιπποδύναμή της να φλερτάρει με τους 600 PS

Aston Martin Vantage

Μέχρι στιγμής, οι Βρετανοί δεν έχουν αποκαλύψει πολλά γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς εκφράζονται με λακωνικότητα γύρω από αυτό. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με τον γνώριμο V8 twin-turbo κινητήρα των 4,0 lt, κληροδότημα της Mercedes-AMG. Μάλιστα, η ιπποδύναμη του συνόλου δεν αποκλείεται να φτάσει τους 600 ίππους (από τους 510 του εν κυκλοφορία μοντέλου).

Τον Νοέμβριο του 2023 o επικεφαλής σχεδιασμού της Aston Martin, Marek Reichman είχε δηλώσει στο βρετανικό Autocar ότι η νέα Vantage «θα έχει έναν αρκετά δυναμικό εξωτερικό σχεδιασμό και τεχνογνωσία από την ομάδα της Formula 1».

 

Το σίγουρο είναι πως σε περίπου δύο εβδομάδες θα έχουμε τις απαντήσεις μας γύρω από τη νέα γενιά του βρετανικού σούπερκαρ.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube