H Aston Martin Valkyrie με το πακέτο AMR Track Performance [video]

H Aston Martin Valkyrie με το πακέτο AMR Track Performance [video]

Αμέτρητες επιλογές προσωποποίησης για το υπεραυτοκίνητο με τις εξωπραγματικές επιδόσεις

Η Aston Martin παρουσίασε το πρόγραμμα "Q by Aston Martin" το οποίο δίνει αμέτρητες επιλογές προσωποποίησης στους ιδιοκτήτες της Valkyrie, ανάμεσα στις οποίες και το πιο "ακραίο" πακέτο πίστας AMR Track Performance.

Σύμφωνα με την εταιρεία, 150 αυτοκίνητα από την έκδοση δρόμου της Valkyrie θα φορέσουν το AMR Track Performance, το οποίο περιλαμβάνει ένα δεύτερο σετ όλων των μερών του ανθρακονημάτινου αμαξώματος με ανασχεδιασμένο εμπρός μέρος και νέα αεροδυναμικά βοηθήματα για ακόμη μεγαλύτερη παραγωγή κάθετης δύναμης, ζάντες από μαγνήσιο, ελαφρύτερα φρένα από τιτάνιο και χαμηλωμένη ανάρτηση με σκληρότερες ρυθμίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Aston Martin Valkyrie σε μορφή (σχεδόν) παραγωγής

Aston Martin Valkyrie AMR Track Performance Pack

Χάρη σε όλες αυτές τις προσθήκες, το μοντέλο γίνεται ταχύτερο στην πίστα κατά 8% σε σύγκριση με την "απλή" Valkyrie, ενώ τα μέρη του αμαξώματος μπορούν εύκολα να αλλάξουν ξανά έτσι ώστε το μοντέλο να επιστρέψει σε street-legal κατάσταση. Επίσης, η Aston Martin προσφέρει στους πελάτες και μια πλούσια γκάμα από "παρελκόμενα" αξεσουάρ για το pit garage και για την αγωνιστική στολή του οδηγού.

Να θυμίσουμε πως η Valkyrie διατίθεται και σε αγωνιστική έκδοση AMR Pro η οποία είναι ακόμη πιο "ακραία" από την έκδοση δρόμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 3,5 g στο φρενάρισμα η Aston Martin Valkyrie AMR Pro

Aston Martin Valkyrie AMR Track Performance Pack interior

Εκτός από το πακέτο πίστας, το πρόγραμμα "Q by Aston Martin" προσφέρει αμέτρητους συνδυασμούς σχεδίων τροχών, εξωτερικών και εσωτερικών αποχρώσεων για την Valkyrie δρόμου, τους οποίους ο πελάτης μπορεί να εξερευνήσει μέσω εικονικής πραγματικότητας όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχει και η επιλογή του Ultimate Personalisation Programme στο οποίο η σχεδιαστική ομάδα της Aston Martin τους βοηθά να βελτιώσουν την εμφάνιση του μοντέλου τους.

Ανάμεσα στις πιο ιδιαίτερες επιλογές είναι το Gold Pack με απόχρωση αμαξώματος από φύλλα χρυσού 24 καρατίων και το Mokume Carbon Fibre με ανθρακονημάτινα "στολίδια" σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου. Όσο για την καμπίνα που επίσης κυριαρχούν τα ανθρακονήματα, ο ιδιοκτήτης μπορεί να διαλέξει αποχρώσεις για το Alcantara, τις ζώνες ασφαλείας και τους διακόπτες, όπως και τα υλικά των υπόλοιπων επενδύσεων.

Aston Martin Valkyrie

Η Valkyrie είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ Aston Martin και Red Bull Advanced Technologies με τεχνολογία από την Formula 1 και ασυναγώνιστες επιδόσεις στην πίστα χάρη στην προηγμένη αεροδυναμική, το χαμηλό βάρος (κοντά στα 1.000 kg) και τον V12 κινητήρα της Cosworth με απόδοση άνω των 1.000 PS.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Aston Martin Valkyrie εναντίον Porsche για το ρεκόρ στο Ring

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube