Ford Ranger Thunder: Νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το δημοφιλές pick-up

Ford Ranger Thunder: Νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής για το δημοφιλές pick-up

Με τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων του Ranger Raptor.

Η Ford παρουσίασε τη νέα ειδική έκδοση "Thunder" του Ranger, η οποία θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό 4.500 μονάδων αποκλειστικά για την αγορά της Ευρώπης. Το 2019 ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά του pick-up της Ford στην Ευρώπη, καθώς σημείωσε ρεκόρ πωλήσεων με 52.500 μονάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το Ford Ranger Raptor

Το Ranger Tunder διατίθεται με αμάξωμα Double Cab και ουσιαστικά αποτελεί μια ακόμα πλουσιότερη έκδοση του μέχρι πρότινος κορυφαίου Ranger Wildtrack. Αισθητικά, ξεχωρίζει από την αποκλειστική απόχρωση Sea Grey η οποία συνδυάζεται με Ebony Black σε γρίλια, πίσω προφυλακτήρα, ποδιές, περίβλημα προβολέων ομίχλης και χειρολαβές, κόκκινες πινελιές και τρισδιάστατα αυτοκόλλητα "Thunder" στο προφίλ.

Την εικόνα συμπληρώνουν οι νέες ζάντες 18" σε μαύρη απόχρωση και τα φώτα LED με φιμέ κρύσταλλα.

Ford Ranger Thunder

Το συρταρωτό κάλυμμα Black Mountain Top για την καρότσα συνδυάζεται με διαχωριστικά στο εσωτερικό της, αυξάνοντας την πρακτικότητα του pick-up στην καθημερινή χρήση.

Στην καμπίνα βρίσκουμε δερμάτινα καθίσματα Ebony με ραμμένο το έμβλημα "Thunder", κόκκινες ραφές σε τιμόνι, καθίσματα και πίνακα οργάνων και φωτιζόμενα πατήματα των μαρσπιέ.

Το τετρακίνητο pick-up φορά τον πετρελαιοκινητήρα Bi-Turbo 2.0 EcoBlue με απόδοση 213 PS και 500 Nm (γνωστός από το Ranger Raptor) ο οποίος συνεργάζεται με το αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Η Ford ανακοινώνει μέση κατανάλωση 7,8 lt/100km και εκπομπές CO2 205 g/km (μετρήσεις NEDC).

Τα Ford Ranger Thunder θα παραδοθούν στους ιδιοκτήτες τους στα τέλη του καλοκαιριού, ενώ τα βιβλία παραγγελιών έχουν ήδη ανοίξει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube