Ford Mustang: Επετειακή έκδοση και αναβάθμιση της γκάμας στην Ευρώπη

Ford Mustang: Επετειακή έκδοση και αναβάθμιση της γκάμας στην Ευρώπη

Mustang55 με αφορμή τα 55 χρόνια από την παρουσίαση του pony car.

Η Ford παρουσίασε την ειδική έκδοση Mustang55 για την αγορά της Ευρώπης στα πλαίσια των εορτασμών για τα 55 χρόνια από την παρουσίαση του πρώτου Mustang, ανακοινώνοντας παράλληλα μια σειρά αναβαθμίσεων για όλη τη γκάμα του μοντέλου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις της Ford για τα 55 χρόνια της εμβληματικής Mustang

Το Mustang55 βασίζεται στην έκδοση με τον κινητήρα V8 5,0 λίτρων απόδοσης 450 PS και φέρει διακριτικές αισθητικές προσθήκες σε συνδυασμό με πλουσιότερο εξοπλισμό, ενώ συνδυάζεται με κλειστό ή ανοικτό αμάξωμα.

Εξωτερικά, το Mustang55 ξεχωρίζει από τις ρίγες στις εισαγωγές αέρα του καπό και στο προφίλ, τη μαύρη οροφή, τα εμβλήματα και την προαιρετική αεροτομή στο πίσω μέρος. Οι ζάντες 19" σε μαύρη απόχρωση ενισχύουν τη δυναμική εμφάνιση όπως και οι μαύρη γρίλια και εισαγωγή αέρα στον εμπρός προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό βρίσκουμε λεπτομέρειες με ανθρακονημάτινο look, επενδύσεις από Alcantara στα καθίσματα, δερμάτινη επένδυση στην κεντρική κονσόλα, σπορ επιλογέα ταχυτήτων και premium μοκέτα. Επιπλέον ο εξοπλισμός περιλαμβάνει κλιματιζόμενα εμπρός καθίσματα, το σύστημα SYNC 3 με DAB+ ραδιόφωνο και premium ηχοσύστημα B&O με 12 ηχεία.

Ford Mustang

Εκτός από την επετειακή έκδοση, η Ford ανακοίνωσε και άλλες προσθήκες στη γκάμα του δημοφιλούς muscle car. Ξεκινώντας από το "βασικό" Mustang 2.3 EcoBoost, αυτό απέκτησε αισθητικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από κορυφαίες εκδόσεις Shelby GT350 και Shelby GT500, ενώ έρχεται με το σύστημα Active Valve Performance Exhaust στον βασικό εξοπλισμό.

Η χρωματική παλέτα εμπλουτίζεται με Iconic Silver, Lucid Red, Twisted Orange και Grabber Lime. Τέλος, η έκδοση Mustang Bullitt θα παραχθεί και για δεύτερη χρονιά λόγω της μεγάλης ζήτησης.

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2019, η Ford πούλησε 5.500 Mustang στην Ευρώπη, σημειώνοντας αύξηση 5% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι. Συνολικά από το 2015 σε όλο τον κόσμο έχουν πουληθεί πάνω από 500.000 μονάδες της έκτης γενιάς Mustang συμπεριλαμβανομένων 48.000 στην Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ford Mustang: Παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις σπορ κουπέ στον κόσμο

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube